Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák
Dinamós gyerek zseblámpa (pingvin)
1.999 Ft (1.574 Ft + ÁFA)

Dinamós gyerek zseblámpa (pingvin)

1.999 Ft (1.574 Ft + ÁFA)
Pingvin formájú gyerek led zseblámpa. Működtetéséhez csak egy kis izomerőre van szükség, mellyel kiküszöbölhető az elem használata. A lámpát tenyerünkkel kell pumpálni, utána hosszan világíthatunk vele. Kempingezéshez, túrázáshoz is kiváló. Méret: 11,4 x 5,3 x 3,8 cm
Jóváírt hűségpont: 0
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Csak a készlet erejéig!

Leírás és Paraméterek

Termék bemutatása

Éjszakai fogócskához, lakáson belüli bohóckodáshoz egyaránt kiváló a pingvin formájú dinamós gyerek zseblámpa. Tökéletes választás akkor is, ha a család kempingezni vagy túrázni indul. Ilyenkor a gyermekünket is felszerelhetjük ezzel a led zseblámpával. Működtetéséhez nincs szükség elemre, csak egy kis izomerőre. A dinamós elven működő led zseblámpát a tenyerünkkel kell pumpálni, és utána hosszan világíthatunk vele. Igazán aktív gyerekek esetén kézerősítésnek sem utolsó!

Miért környezetbarát, öko termék

- Mi szolgáltatjuk a működéséhez szükséges energiát
- Alkáli elem használatának kiküszöbölésével kevésbé szennyezi a környezetet
- A csomagolás újrahasznosított papírból készült

Méret

11,4 x 5,3 x 3,8 cm (magasság x szélesség x mélység)