FOGLALKOZTATJÁK A KÖVETKEZŐ KÉRDÉSEK?

  • okokalauz_pic.jpgMi a 10 legveszélyesebb kozmetikai összetevő?
  • Milyen vegyi anyagokat tartalmaznak a mosószerek?
  • Mit jelentenek a csomagoláson található minősítések?
  • Hogyan trükköznek a gyártók, hogy félrevezessenek és vásárlásra bírjanak minket?
  • Mik minősülnek veszélyes hulladéknak, és hol adhatjuk le őket?
  • Mit teszünk jellemzően a komposztba, amik valójában nem is oda valók?
  • A különböző gyógynövények milyen hatással vannak szervezetünkre?

Váljon Ön is tudatos vásárlóvá, és tudja meg a választ az ehhez hasonló kérdésekre! Egy olyan egyedülálló tudásanyagot készítettünk, melyben összegyűjtöttük és rendszereztük a témához kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat és azonnal hasznosítható gyakorlati tanácsokat.

Most INGYEN hozzáférhet "A NAGY ÖKÖKALAUZHOZ"! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és máris elküldjük Önnek a letöltéshez szükséges linket e-mailen.

Részletekért kattintson tovább a hírlevél feliratkozó oldalra >>
Megéri a Zöldpolcnál tudatos vásárlónak lenni!

torzsvasarloi_program.jpg Minden interneten leadott rendelése után hűségpontokat írunk jóvá, mely Ft kedvezményre váltható!

Hűségpont: Minden elköltött 100 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá pontszámláján. A hűségpontok Ft kedvezményre válthatók. 1 hűségpont 1 Ft kedvezményt ér. A pontbeváltás a kosár oldalon kezdeményezhető.

A törzsvásárlói programunkban akkor vehet részt, ha regisztrál webáruházunkba, és rendeléseit azon keresztül adja le nekünk.

További részletekért kattintson ide: Tudatos törzsvásárlói program
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez
Csak egyetlen találat felelt meg a keresett (szóda) kifejezésnek.

Mosószóda (1kg)

Bruttó ár:
449 Ft(354 Ft + ÁFA)
Egységár: 449 Ft (354 Ft + ÁFA) / kg
Hűségpont: 4 pont jóváírás
db
Raktáron
-
Szállítás: Raktárról
karacsonyfa_mini_ikon.pngRendelése karácsonyi ajándék lesz? A megjegyzés rovatban jelezze ezt felénk a "KARÁCSONY" szóval. Munkaidőben 2 órán belül visszahívjuk, ha nem kapná meg karácsonyig a termékeket.
  • Termékismertető
  • Vásárlói vélemények (32)
Mosószóda bemutatása

A mosószóda (nátrium karbonát, más néven sziksó) biológiailag lebomló, általános vízlágyító-, áztató-, zsíroldó- és tisztítószer. A mosószódát használhatja mosáshoz önállóan a hagyományos mosópora helyett vagy azzal kombinálva (1:1 arányban kiváltható a megszokott mosószer egy része), esetleg mosódióval keverve, hogy tovább fokozza a folttisztító hatást. A sziksóval sokkal olcsóbbra jön ki a mosás.

Mosószóda használata

- Mosás: Mosódióval történő mosásnál a mosószer adagolóba tegyen kb. 3 evőkanálnyi mosószódát
- Mosás: Hagyományos mosóporának 1/3 - 1/2 részét helyettesítheti a sziksóval. Nem veszi ki a textíliák színét. Ajánlott hőfok: 60 és 40 Celsius fok
- Felmosás: Felmosóvízbe is teheti (5 l víz/ 2 evőkanál mosószóda), vagy nagyobb felületeket is moshat az oldattal.
- Áztatás: Az erősen szennyezett, foltos, olajos ruhák áztatásához tegyen 5 l langyos vízbe kb. 2 evőkanálnyi mosószódát. Ügyelje a textília színtartósságára!
- Mosogatás: 5 liter forró vízben feloldott egy evőkanál mosószóda eltávolítja az edényekről a zsiradékot, az égett foltokat. Az üvegedényeket utána ecetes vízzel öblítse, különben foltosan száradnak. Alumínium edényeket ne mosson vele!
- Általnos tisztítás: 1 liter meleg vízben oldott 1 evőkanál mosószóda a legszívósabb tűzhelyeket, a legzsírosabb csempét, linóleumot is tisztává varázsolja. A piszkos keféket, konyharuhákat, rongyokat meleg, mosószódás szappanos vízben tisztíthatja, szagtalaníthatjaod.

A mosószóda száraz, hűvös helyen tárolandó. Ha érzékeny bőrű, akkor ajánlott gumikesztyűben dolgozni vele, mert szárítja a bőrt!

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Kattintson a Zöldpolc Öko teszt logóra, és olvassa el a teljes öko tesztünket a mosódió héj és a mosószóda mosási hatékonyságáról.

Öko teszt mosógolyó

Miért környezetbarát, öko termék

- Biológiailag lebomlik

Kiszerelés

1000 g

Biztonsági adatok

irritativ.gif Xi - irritatívfelkialto_jel_piktogram.jpg

pdf_ikon.pngMosószóda biztonsági adatlap
Véleményezze termékünket és nyerjen!
velemenyezes_smiley_02.jpg
Próbálta már ezt vagy más terméket a kínálatunkból? Van tapasztalata amit szívesen megosztana? Akkor írja meg véleményét, és havonta nyerhet egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt. Részletekért kattintson az „Értékeljük véleményét” játékunk oldalára.

Vásárlói vélemények

Horváthné Marcsi

2014.12.19 19:51:18

Nagyon szeretem!
Áztatáshoz, mosáshoz, mosogatáshoz, szagtalanításra, mosószóda + ecet párosítással zsíroldásra és még számos esetben használom!

margoneni

2014.12.09 15:34:57

mosogatóhős
Gyűlölöm a mosogatószereknek a hatalmas habját, ami miatt rengeteg vizet pazarol az öblítés! Amikor megtudtam, hogy a tejüzemben ezt használják, biztos voltam benne, hogy kiváló zsíroldó, szagtalan és maradéktalanul öblíthető. Kézi mosogatáshoz kesztyűvel bevált!

Niki

2014.10.03 14:35:55

Nagyon jól fehérít
Magam készítek mosószert és elengedhetetlen kelléke. Ezen felül ha fehéret mosók akkor biztos rakok bele 1 evőkanálnyit, így a ruhák végre visszakapták fehér színüket!

IRÉNE

2014.09.27 21:08:04

szuper---kiváló---
Közel fél éve használom a mosószódát hála a TEREMTŐNEK illetve annak a személynek akitől megtudtam hogy egyáltalán létezik a mosószóda és hol van az üzlet ahol be lehet szerezni örülök mert nagyon --szuper a tisztító hatása---környezetbarát-- csodálatosan fehérit--kiváló a zsirtalanító hatása a mosógép nem vízköves nem kell kalgont használni és nagyon lényeges hogy nagyon megfizethető árban. sajnos én nem tudom megvenni a nagykiszerelést ami még gazdaságosabb lenne de én panelba lakom itt nincs hely ezért 2 kg-os csomagot tudok megvenni de ez is nagyon jó ár. környezetemben él idős asszony aki nehezen mozog és én veszem meg neki. nagyon hálás érte BOLDOGAN BESZÉLEK erről a nagyszerű mosó szódáról. reménykedek hogy mások is kipróbálják.és meg lesznek elégedve a termékkel.

Eszter

2014.09.02 10:23:46

Szuper fehérítő!
Az általam eddig használt fehérítők közül még egyik sem volt ilyen hatékony mint a mosószóda.Másrészt a kisfiam születése miatt a babaruhákhoz nem akartam vegyszert használni csak természetes anyagokat(mosódió) és nagyon meg vagyok elégedve.
Írja meg a véleményét erről a termékről!