Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák
Sampon, Khadi (érzékeny fejbőrre)
4.099 Ft (3.228 Ft + ÁFA)

Sampon, Khadi (érzékeny fejbőrre)

4.099 Ft (3.228 Ft + ÁFA)
A Khadi samponok tisztán és egészségesen tartják a fejbőrt, fényessé, puhává és dússá teszik a hajat. 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz. Kiszerelés: 210 ml
Jóváírt hűségpont: 0
Egységár: 27.326,67 Ft/l
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Keddi érkezés + szállítás

Leírás és Paraméterek

Sampon, Khadi (érzékeny fejbőrre) bemutatása

A Khadi samponok az ősi indiai orvoslás, az ayurvéda tudomány által elismert és ajánlott gyógynövények, virágok és olajok felhasználásával készülnek mint például a mandula- és a búzaprotein, a neem és rizskorpa kivonat és az Aloe vera gél. A készítmények kellemes illatát illóolajok adják, parfümöt nem tartalmaznak. Az enyhe habzású samponok kíméletesen, mégis hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, használatukkal a Khadi hajolajok is könnyedén kimoshatók.

Különösen bőrbarát kókusz alapú tisztító tenziddel gyengéden és alaposan tisztít, és kiegyensúlyozza az érzékeny fejbőrt. Hibiszkusz virág és shikakai kivonat hatékony kombinációjával megakadályozza a viszketést és a bőr kivörösödését. Tonizálja és revitalizálja a fejbőrt, megakadályozza a hajhullást. A levendula illóolaj szabályozza a faggyútermelést, nyugtató illatával feloldja a feszültséget, enyhíti a hangulati ingadozásokat.

Gazdag proteintartalmával javítja a hajstruktúrát, antibakteriális hatású neem kivonattal tisztítja a fejbőrt. A rizskorpa kivonat hajpuhító hatást fejt ki, az Aloe vera hidratál. A cink segít megőrizni a fejbőr egyensúlyát, gátolja a korpásodás kialakulását, az illóolajok tonizálják a fejbőrt.

Védi a növényi hajfestékkel festett haj színét.


Khadi sampon használata

Két lépésben mossa meg haját és fejbőrét. Nedvesítse be haját, és masszírozza a sampont a fejbőrbe. Öblítse le, majd ismételje meg a folyamatot a haj teljes hosszán. Mindennapi használatra alkalmas.

Miért környezetbarát, öko?

- Nem tartalmaz mérgező vegyi anyagokat
- BDIH által ellenőrzött natúrkozmetikum
- PPD mentes (para-fenildianim) termék
- Nem tartalmaz peroxidot, ammóniát, mesterséges színezéket vagy tartósítószert
- Khadi termékeknél nem végeznek állatkísérleteket
- 100%-ban vegán

Kiszerelés

210 ml