Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. Rendben
Kategóriák

Búzacsíra olaj, Aromax

Búzacsíra olaj, Aromax Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
1.449 Ft (1.141 Ft + ÁFA)
Jóváírt hűségpont: 15
Egységár: 28.980 Ft/l
Értékelés: Nem értékelt. Legyél Te az első!
Bolti készlet:
X darab raktáron - Bp-i üzletünk készlete darabban.
Rendelhető - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - Rendelhető státusz, de a kosárba rakás gomb hiányzik: A termék hiánycikk vagy kifutott.
Rendelhető
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Szerdai érkezés + szállítás

Termék oldal statikus szöveg

Bp-i üzletünk készletét az Elérhetőség” sorban megtalálod. Ha a termék „Rendelhető”, akkor érkezéséről a Száll-i idő” sorban tájékozódhatsz.

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Kozmetikumok készítése otthon Kozmetikumok készítése otthon
2.995 Ft
Leírás és Paraméterek
Búzacsíra olaj bemutatása

A búzacsíra olajat a búza csírájából nyerik ki, majd ezt követően finomítják. A nyers olaj jellegzetes és kellemes illatú, aranysárga vagy barnássárga színű. Az olaj többségét egyszeresen vagy többszörösen telítetlen zsírsavak alkotják.  Az említett zsírsavak mellett E-vitaminokat, tokotrienolokat is tartalmaz.

A búzacsíra olaj kiváló bőrápoló, bőrtápláló és a sebek gyógyulását elősegítő hatású olaj. Használatával csökkenthető egyes linolsav hiány okozta bőrbetegségek (pl. ekcémás bőrfolyamatok, pikkelysömör) kockázata.A  bőr öregedési folyamatának lassításában is szerepet játszhat. E-vitamin tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá és simává teszi. Gyakori összetevője a kozmetikai krémeknek és testápolóknak.

Miért öko, környezetbarát?

- Növényi eredetű natúr, termék

Kiszerelés

50 ml
Összetevők Triticum aestivum
Vélemények
| 0 / 5 csillag!
2015. 05. 23.

Nem használom régóta, de az eredmény csodálatos. Mintha kicserélték volna a bőrömet. Puha, hidratált, kisimult.
| 0 / 5 csillag!
2014. 08. 22.

Puhítja a bőrt, érezhetően lágyabb lesz tőle, rendszeresen használva kellemesen nyugtatja a bőrt.
Írd meg véleményedet


Megjegyzés: HTML-kódot a megjegyzés szövegében nem használhatsz!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ajánlott termékek

Mások ezeket vásárolták hozzá

Termék oldal szállítás box

Utoljára nézettek