Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. Rendben
Kategóriák

Jojobaolaj (100ml)

Jojobaolaj (100ml) Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Jóváírt hűségpont: 19
Egységár: 18.900 Ft/l
Értékelés: 5 / 5 csillag!
Bolti készlet:
X darab raktáron - Bp-i üzletünk készlete darabban.
Rendelhető - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - Rendelhető státusz, de a kosárba rakás gomb hiányzik: A termék hiánycikk vagy kifutott.
3 darab raktáron
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Keddi érkezés + szállítás

Termék oldal statikus szöveg

Bp-i üzletünk készletét az Elérhetőség” sorban megtalálod. Ha a termék „Rendelhető”, akkor érkezéséről a Száll-i idő” sorban tájékozódhatsz.

Terméktípus:
Normál
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Szappankészítés lépésről lépésre Szappankészítés lépésről lépésre
2.495 Ft
Kozmetikumok készítése otthon Kozmetikumok készítése otthon
2.995 Ft
Leírás és Paraméterek
Bio Jojobaolaj bemutatása

Jojoba cserje A jojobaolajat a jojobacserje diószerű terméséből nyerik ki. Az 1-2 méter magas örökzöld cserje a kaliforniai, arizónai és mexikói sivatagban honos. A jojobaolaj iránti kereslet növekedése miatt már Argentínában, Ausztráliában, Izraelben és Peruban is jojoba ültetvényeket telepítettek. Az amerikai indiánok már több száz évvel ezelőtt is ismerték és használták gyógyszerként, sebek fertőtlenítésére, bőr- és hajápolásra,  valamint napfény elleni védelmére. Kiváló tulajdonságait a kozmetikai ipar csak nemrégiben fedezte fel.

A natív formájában aranysárga jojobaolaj olvadáspontja 7 Celsius fok, ellenáll az oxidációs folyamatoknak, ezért nagyon nehezen avasodik, vagyis hosszan eltartható. Natúr kozmetikumok készítése esetén növeli a vele kevert olajak tartósságát. Nem fényérzékeny, nyári, nappali készítményekben is biztonsággal alkalmazható. Illóolajok hordozójaként is ideális.

A jojoba olaj felépítése nagyban hasonlít az emberi bőr által termelt faggyúhoz, és képes szabályozni annak képződését, hogy a bőr nedvessége tökéletesen egyensúlyban maradjon. Ebből kifolyólag a jojobaolaj erősíti a bőr védelmi vonalát, megköti a nedvességet a bőr szarurétegében, növeli annak rugalmasságát. Nemhiába alkalmazzák számos kozmetikum esetében: pl. a szemkörnyékápoló és hajápoló krémek egyik elengedhetetlen alapanyaga.

A faggyú nem csak a bőr védelmi vonalát erősíti, hanem a haj egészségének megőrzésében is szerepet játszik. A jojobaolaj rendszeres használata segít megakadályozni a hajvégek töredezését, erős és fényes hajat eredményez. Könnyít a viszkető fejbőrön, csökkenti a hajhullást. Az emberi faggyúval ellentétben könnyen felszívódik és szinte soha nem okoz allergiás reakciót.

A jojobaolaj további jó tulajdonsága, hogy hatásos többek között az akné kialakulásáért felelős baktériumok ellen. Adalékanyagként gyakran megtalálható a pattanások elleni krémek esetében.

A jojoba olaj hidratálja a bőrt. Mivel viasz és nem olaj, a bőrön nem hagy zsíros maradványokat. Mégis biztosítja azokat a zsíros összetevőket, melyek a bőr vízveszteségének megakadályozásához szükségesek. Kitűnő kúra a száraz, öreged és zsíros bőrre is.

Miért környezetbarát, öko termék

- Természetes, növényi eredetű termék
- Ökológiai termesztésből származó termék
- Hidegen sajtolt

Kiszerelés

100 ml
Összetevők Buxus chinensis
Származás Uruguay
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 17.

Ekcémás kisfiam bőrét kenem vele mandulaolajjal vegyesen fürdés előtt. Nagyon szeretjük.
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 22.

Sheavajból és más olajokból popsikenőcsöt kevertem belőle. Bevált, a kisfiam popója gyönyörű.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 02.

A jojobaolaj egyébként jó, a kollégámnak, akinek valószínűleg zsírhiányos a bőre, nagyon bevált. Az én vízhiányos bőrömön nem segített, de nem is arra való, mást kell rá választanom.
| 0 / 5 csillag!
2015. 09. 11.

Arganolajjal es sheavajjal keszitettem kenocsot belole. Gyorsan sikerult beloni az aranyokat, szuper lett.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 26.

A terméket a bőr simítására használom. Eddig bevált.
| 0 / 5 csillag!
2015. 02. 04.

Kismamaként a terhességi csíkok megelőzésére használom, a hatásáról később tudok nyilatkozni, érzetre kellemes
| 0 / 5 csillag!
2014. 06. 06.

Eddig nagyon tetszik, egyedül a hajamon nem tudom még alkalmazni helyesen, nekem olajos marad a hajam tőle, de megpróbálok tényleg nagyon icipicivel is próbálkozni.
| 0 / 5 csillag!
2014. 03. 06.

Nagyon meg vagyok vele elégedve, mint arcápoló és parfüm is bevált. Illóolajokkal keverve kis golyós üvegcsében töltve, nagyon jó kis pulzus parfümöket lehet gyártani belőle házilag!
Írd meg véleményedet


Megjegyzés: HTML-kódot a megjegyzés szövegében nem használhatsz!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ajánlott termékek

Mások ezeket vásárolták hozzá

Értékelés: 5 / 5 csillag!
Készleten
89 Ft -tól
Értékelés: 4 / 5 csillag!
Készleten
399 Ft -tól
Értékelés: 5 / 5 csillag!
Rendelhető
799 Ft -tól

Termék oldal szállítás box

Utoljára nézettek