Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. Rendben
Kategóriák

Lanolin (50g)

Lanolin (50g) Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
1.079 Ft (850 Ft + ÁFA)
Jóváírt hűségpont: 11
Egységár: 21.580 Ft/kg
Értékelés: 5 / 5 csillag!
Bolti készlet:
X darab raktáron - Bp-i üzletünk készlete darabban.
Rendelhető - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - Rendelhető státusz, de a kosárba rakás gomb hiányzik: A termék hiánycikk vagy kifutott.
3 darab raktáron
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Szerdai érkezés + szállítás

Termék oldal statikus szöveg

Bp-i üzletünk készletét az Elérhetőség” sorban megtalálod. Ha a termék „Rendelhető”, akkor érkezéséről a Száll-i idő” sorban tájékozódhatsz.

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Kozmetikumok készítése otthon Kozmetikumok készítése otthon
2.995 Ft
Leírás és Paraméterek
Lanolin (50 g) bemutatása

A lanolint gyakran nevezik még gyapjúviasznak vagy gyapjúzsírnak is. A lanolin gliceridektől mentes, így ez viasz, és nem zsír, vagyis helyesen gyapjúviaszról beszélünk. Jellegzetes illatú, sárgás színű, kenőcsös állagú, viaszos anyag, amely a gyapjas állatok faggyúmirigyeiben termelődik. Víztaszító tulajdonsága az állatok gyapjának és bőrének védelmét szolgálja.

A lanolin értékes, bőrrokon kenőcs alapanyag. Fitoszterin komponensei a bőr lipidjeihez hasonló szerkezetűek és tulajdonságúak. A bőr védő lipidrétegének erősítése révén, valamint a bőrön finom, légáteresztő filmbevonatot képezve csökkenti a párologtatást. Nedvességmegkötő hatású. A lanolin a bőrpuhító, bőrlágyító kenőcsök elengedhetetlen alkotója.

Lanolin használata

Elsősorban magas zsírtartalmú (50% feletti) készítményekben alkalmazza; a száraz, repedezésre, hámlásra hajlamos bőr ápolószere. Méhviasszal vagy növényi viaszokkal kombinálva vízmegtartó hatása még kifejezettebb.

Felhasználási javaslatok:
 
  • bőrpuhító krémekbe
  • száraz, repedezésre, hámlásra hajlamos bőr ápolására
  • popsikrémekbe, babapopsi balzsamokba
  • szappanokba
  • hidratáló krémekbe

Hatásai:
 
  • bőrlágyító, bőrpuhító (emolliens)
  • nedvességmegkötő
  • enyhén víztaszító
  • emulgeáló
  • konzisztencia növelő

Feldolgozás: Nem pH és hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető. A lanolinnal készült krémeket ajánlatos lassan hűteni, és a kihűlésig folyamatosan keverni.

Kiszerelés

50 g
Összetevők Lanolin
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 26.

Először nem hittem el, hogy a lanolin valóban ilyen mértékben vízhatlanít. De már az első használat után sokkal tovább bírták a pelusok átázás nélkül.
Írd meg véleményedet


Megjegyzés: HTML-kódot a megjegyzés szövegében nem használhatsz!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ajánlott termékek

Mások ezeket vásárolták hozzá

Termék oldal szállítás box

Utoljára nézettek