Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. Rendben
Kategóriák

Makadámdió olaj (110ml)

Makadámdió olaj (110ml) Kattints rá a nagyításhoz
További képek
Ár:
2.290 Ft (1.803 Ft + ÁFA)
Jóváírt hűségpont: 23
Egységár: 20.818 Ft/l
Értékelés: Nem értékelt. Legyél Te az első!
Bolti készlet:
X darab raktáron - Bp-i üzletünk készlete darabban.
Rendelhető - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - Rendelhető státusz, de a kosárba rakás gomb hiányzik: A termék hiánycikk vagy kifutott.
1 darab raktáron
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Keddi érkezés + szállítás

Termék oldal statikus szöveg

Bp-i üzletünk készletét az Elérhetőség” sorban megtalálod. Ha a termék „Rendelhető”, akkor érkezéséről a Száll-i idő” sorban tájékozódhatsz.

Terméktípus:
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Kozmetikumok készítése otthon Kozmetikumok készítése otthon
2.995 Ft
Leírás és Paraméterek
Makadámdió olaj bemutatása

A makadámdió (Macadamia ternifolia) Ausztráliában élő csonthéjas termésű fa. Termésének belseje tápláló olajokban rendkívül gazdag. Telítetlen zsírsav tartalma még az extra szűz olívaolajénál is magasabb. Az olaj mintegy 80%-át két telítetlen zsírsav, illetve ezek észtere adja: az olajsav és a palmitoleinsav. Mindkettő alkotórésze a bőrünk védelmében fontos szerepet betöltő faggyúnak.

Az általunk kínált makadámdió-olaj finomítatlan, így kellemes édes-diós aromája van. Színe halványsárga. Különösen kedvező tulajdonsága, hogy az avasodásnak jól ellenáll, így finomítás nélkül is akár évekig megőrzi minőségét.

Makadámdió olaj használata

A makadámdió-olaj kiváló bőrtápláló, bőrpuhító tulajdonságú: önmagában vagy natúr kozmetikai krémekbe, szappanokba téve alkalmazható. Lassítja a bőr öregedési folyamatait. Fürdéshez fürdőolajként adagolható, illetve masszázsolajként is nagyszerűen alkalmazható. Ajánljuk smink eltávolítására érzékeny bőrűeknek és várandós anyukák, valamint kisbabák bőrének ápolására is. Száraz, töredező hajvégekre vagy hajpakolásnak is használhatja.

Bőrtápláló tulajdonsága mellett gyulladáscsökkentő, bőrvörösség mérséklő hatása is van. Éppen ezért eredményesen használható horzsolások gyógyulásának felgyorsítására, és terhességi csíkok eltüntetésére. Napozószerek és dekorkozmetikumok összetevőjeként is ismert.

Miért környezetbarát, öko termék?

- Természetes, növényi eredetű termék
- Ökológiai termesztésből származó termék

Kiszerelés
 
110 ml
Összetevők Macadamia ternifolia
Származás Kenya
Vélemények
| 0 / 5 csillag!
2014. 11. 18.

Nemcsak jól ápolja a bőrt, de még az illata is különös, kellemes.
| 0 / 5 csillag!
2013. 05. 12.

Haj- és bőrápoláshoz is használom. Hajmosás előtt néhány órával bekenem vele a hajam, szebbek lesznek tőle a hajvégeim és nem nehéz kimosni a hajamból. Testápoláshoz kakaóvajjal, shea vajjal vagy más olajokkal szoktam keverni.
Írd meg véleményedet


Megjegyzés: HTML-kódot a megjegyzés szövegében nem használhatsz!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ajánlott termékek

Mások ezeket vásárolták hozzá

Termék oldal szállítás box

Utoljára nézettek