Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

1.000 Ft értékű masszázs utalvány ajándékba

masszazs.jpgLátogasson el budapesti ökoboltunkba, utána pedig kényeztesse magát egy frissítő masszázzsal a Kisbéka családi életreformáló központban! Minden budapesti vásárlónknak 1.000 Ft értékű masszázsutalványt adunk ajándékba!


1.000 Ft ÉRTÉKŰ MASSZÁZS KUPON AJÁNDÉKBA

Vásároljon 2011. október 11. és 2011. november 11. között Magyarország legnagyobb ökoáruházában, és mi megajándékozzuk Önt egy 1.000 Ft értékű masszázs kuponnal! A masszázs kupon az ökoboltunk mellett található Kisbéka családi életreformáló központban (1118 Budapest, Budaörsi út 131/A) váltható be 2011. december 31-ig! A kupont automatikusan minden olyan vásárlónk megkapja, aki ökoboltunkban vásárol, budapesti címmel rendelkezik, illetve az aki a kiszállítást Budapestre kérte.

Amennyiben Ön vidéki vásárlónk, és vidéki címre kéri a kiszállítást, és szeretne kupont kapni, akkor kérjük, hogy jelezze ezt a megjegyzés rovatban a rendelés feladásakor.

Látogasson el partnerünk weboldalára is: www.kisbeka.hu
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek