Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák
Dr. Organic testápoló szuflé (argán olaj)
4.349 Ft (3.424 Ft + ÁFA)

Dr. Organic testápoló szuflé (argán olaj)

4.349 Ft (3.424 Ft + ÁFA)
Könnyen felszívódó krém, mely regenerálja és megnyugtatja a bőrt. Kiszerelés: 200 ml
Jóváírt hűségpont: 0
Egységár: 21.745,00 Ft/l
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Keddi érkezés + szállítás

Leírás és Paraméterek

Dr. Organic testápoló szuflé (argán olaj) bemutatása

Könnyen felszívódó krém, mely regenerálja és megnyugtatja a bőrt.

Bioaktív, természetes, bio összetevőkkel: Argán olaj, argán kivonat, aloe vera lé, shea vaj, narancshús kivonat, szegfűszeg olaj, geránium olaj, citromhéj olaj, pacsuli olaj, fahéj kivonat, rózsafa olaj, vadmenta olaj, mandarinhéj olaj, vanília kivonat, fodormenta olaj, kigelia gyümölcs kivonat, hibiszkusz kivonat, baobab kivonat.

Argán olaj hatása

Az argánfa terméséből hosszadalmas és munkaigényes folyamat eredményeképpen kinyert tápláló olaj a leghatékonyabb szépségápolási csodaszer. Az olaj rendkívül gazdag a bőr puhaságát és természetes védőrétegét támogató, feszesítő és a szabadgyökök ellen védő összetevőkben. Kiemelkedő E-vitamin tartalma pedig antioxidáns hatású. A telítetlen zsírsavaknak köszönhetően az argánolaj táplálja a száraz, repedezett bőrt, ugyanakkor eredményesen veszi fel a harcot a terhességi csíkok, striák ellen is. Rendszeres használatával halványíthatjuk a régi hegeket, de hatékonyan alkalmazhatjuk a faggyútermelés szabályozására is, hiszen a többi olajjal ellentétben nem tömíti el a pórusokat.

Gazdag E-vitamin tartalma az ekcéma, a pikkelysömör és a legkülönbözőbb bőrbetegségek kezelésére is alkalmassá teszi. Az argánolaj azonban nem csak a bőr varázsszere lehet, ugyanennyi jótékony hatása van a hajra is. Magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat és enyhíti a száraz, viszkető fejbőrt. Mindezek a hatások évszázadokon át a legnépszerűbb marokkói kozmetikummá tették az argánolajat, sokoldalú felhasználási módjait egyre inkább felfedezi a nyugati szépségápolási piac is.

Dr. Organic argán olaj kozmetikumok - kinek ajánljuk

Mind a bőr mind a haj ápolására kiválóan alkalmas, bármilyen korosztály számára. E vitamin tartalmának köszönhetően bőrbetegségek kezelésére kiváló. Kitűnően bizonyít az öregedésgátlás területén, ugyanakkor remek alternatívája lehet a babaolajnak is.

Miért környezetbarát, öko termék

- Nem tartalmaz parabéneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert
- Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.
- A felhasznált alapanyagokkal és gyártott termékekkel nem végeztek állatkísérleteket.
- Nem tartalmaz génmódosított összetevőket.

Kiszerelés

200 ml