Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

A műanyagok is szabadságra mennek! #műanyagmentesjúlius

muanyagmentesjuliusAz utóbbi hetekben bejárták a közösségi oldalakat, médiumokat a National Geographic műanyagszennyezéssel kapcsolatos képei, az egész világ megbizonyosodhatott róla, hogy a probléma jelentős! Csatlakozz most a #műanyagmentesjúlius kihíváshoz!

Júliusban a Plastic Free July, nemzetközi mozgalomhoz csatlakozva a Felelős Gasztrohős Alapítvány a Humusz Szövetséggel és a Refillel közösen műanyagmentes életre buzdítja a lakosságot. Kezdésként a legnagyobb szennyezők közül, mint például a műanyagzacskó, csomagolóanyagok a teljes hónap során a PET palackoké lesz a főszerep. A kampányt egy Műanyagmentes Piknikkel indították el a szervezetek, ahol a háztartásokban megtalálható műanyagok teljes szortimentjére kapunk tartós, környezetbarát alternatívát. Részleteket itt olvashatsz!

Mi itt a Zöldpolcnál arra buzdítunk mindenkit, hogy csatlakozzon a műanyagmentes július nemzetközi kihíváshoz!  Kerüld el az alábbi 4 dolgot és már Te is tettél valamit az élhetőbb jövőért!

További műanyagokkal kapcsolatos információkat itt olvashatsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek