Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. Rendben
Termékek Menü
0
Kategóriák

Ajánlj minket! Pénzt adunk cserébe!

Szívesen ajánlanál minket ismerősöknek, rokonoknak vagy blog követőidnek? Akkor ne ingyen tedd, hanem keress vele pénzt. Minden közvetített vásárlóért 5% jutalékot adunk neked! Részletekért kattints tovább.

 


A Zöldpolc ökoáruház létrehozott egy olyan jutalék alapú ajánló rendszert, mely jutalékot fizet ajánlásaid alapján. Ha tetszik a kínálatunk és az amiben hiszünk, akkor ajánlj minket ismerőseidnek, barátaidnak. Cserébe minden közvetített vásárló után 5% jutalékot adunk... örökre!

Biztos felmerült benned az a kérdés, hogy "Jó, tetszik az ajánlat, de hogyan tudlak ajánlani titeket?". Nagyon egyszerű a működése. Ha csatlakozol az ajánló rendszerhez, akkor kapsz egy egyedi kódot, amit ha hozzáillesztesz a linkelt oldal végéhez, akkor tudjuk, hogy az illető a te ajánlásod alapján látogatott hozzánk. Néhány példa arra hogyan tudsz ajánlani minket:

 • Emailben ismerőseidnek
 • Saját Facebook bejegyzésedben
 • Blogod posztjaiban
 • Általad látogatott fórumok bejegyzéseiben

Jutalék alapú ajánló rendszerünk jellemzői:

 • 5% jutalék örökre - Minden általad közvetített személy költése után ennyi jutalékot adunk neked.
 • Egyszerű csatlakozás - Ajánló rendszerünkhöz pár perc alatt csatlakozhatsz.
 • Automatikus beváltás - A jutalékodat kupon formájában levásárolhatod nálunk. Nagyobb partnerek részére számla ellenében pénzt is utalunk.
 • Informatikai támogatás - Ajánlásaidról részletes statisztikát nyújtunk pár kattintással.

Csatlakozás módja:

 1. Regisztrálj webáruházunkban.
 2. Jelezd csatlakozási szándékodat ügyfélszolgálatunknak. Ne felejtsd el röviden leírni, hogy hol fogsz ajánlani minket.
 3. Ügyfélszolgálatunk 1 munkanapon belül aktiválja vásárlói fiókodnál az ajánló rendszer használatát.
 4. Indulhat a toborzás. :)

További részleteket szeretnél tudni? Kérd részletes tájékoztatónkat ügyfélszolgálatunktól emailben.