Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Ajánlj minket! Pénzt adunk cserébe!

Szívesen ajánlanál minket ismerősöknek, rokonoknak vagy blog követőidnek? Akkor ne ingyen tedd, hanem keress vele pénzt. Minden közvetített vásárlóért 5% jutalékot adunk neked! Részletekért kattints tovább.

 


A Zöldpolc ökoáruház létrehozott egy olyan jutalék alapú ajánló rendszert, mely jutalékot fizet ajánlásaid alapján. Ha tetszik a kínálatunk és az amiben hiszünk, akkor ajánlj minket ismerőseidnek, barátaidnak. Cserébe minden közvetített vásárló után 5% jutalékot adunk... örökre!

Biztos felmerült benned az a kérdés, hogy "Jó, tetszik az ajánlat, de hogyan tudlak ajánlani titeket?". Nagyon egyszerű a működése. Ha csatlakozol az ajánló rendszerhez, akkor kapsz egy egyedi kódot, amit ha hozzáillesztesz a linkelt oldal végéhez, akkor tudjuk, hogy az illető a te ajánlásod alapján látogatott hozzánk. Néhány példa arra hogyan tudsz ajánlani minket:

 • Emailben ismerőseidnek
 • Saját Facebook bejegyzésedben
 • Blogod posztjaiban
 • Általad látogatott fórumok bejegyzéseiben

Jutalék alapú ajánló rendszerünk jellemzői:

 • 5% jutalék örökre - Minden általad közvetített személy költése után ennyi jutalékot adunk neked.
 • Egyszerű csatlakozás - Ajánló rendszerünkhöz pár perc alatt csatlakozhatsz.
 • Automatikus beváltás - A jutalékodat kupon formájában levásárolhatod nálunk. Nagyobb partnerek részére számla ellenében pénzt is utalunk.
 • Informatikai támogatás - Ajánlásaidról részletes statisztikát nyújtunk pár kattintással.

Csatlakozás módja:

 1. Regisztrálj webáruházunkban.
 2. Jelezd csatlakozási szándékodat ügyfélszolgálatunknak. Ne felejtsd el röviden leírni, hogy hol fogsz ajánlani minket.
 3. Ügyfélszolgálatunk 1 munkanapon belül aktiválja vásárlói fiókodnál az ajánló rendszer használatát.
 4. Indulhat a toborzás. :)

További részleteket szeretnél tudni? Kérd részletes tájékoztatónkat ügyfélszolgálatunktól emailben.