Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Akcióink a Nulla Hulladék Hétre

Öko akcióA Zöldpolc webáruház számos akcióval készül a Nulla Hulladék Hétre (november 20-26): leárazzuk a hulladékgyűjtéshez kapcsolódó termékeinket, PET palack gyűjtést támogatunk, és csatlakozunk a Ne vásárolj semmit naphoz.


November 23.


A Nulla Hulladék Hét keddi napjának (2010. november 23.) fő üzenete a szelektív hulladékgyűjtés. A Zöldpolc öko webáruházat többek között azért hoztuk létre, hogy az általunk kínálat energiatakarékos és környezetbarát termékek felhasználásával könnyű és egyszerű legyen zöld háztartást vezetni. A fenntarthatóbb háztartás egyik alappillére a hulladék újrafelhasználása, illetve szelektált gyűjtése.

A Zöldpolc webáruház a szelektív hulladékgyűjtés elkötelezett támogatója. Cégünk tevékenységét és működését úgy szerveztük meg, hogy az általunk termelt hulladék jelentős része újrahasznosítható legyen. Hetente átlagos csupán egy normál szemeteszacskónyi hulladékot dobunk ki a kukába, viszont annál többet járunk a szelektív hulladékgyűjtő szigetre! Szeretnénk, ha hozzánk hasonlóan minél több ember odafigyelne erre. Felajánlásunkkal reméljük, hogy sokakat szelektív hulladékgyűjtésre fogunk tudni ösztönözni.

2010. november 23-án a Zöldpolc webáruház a következő akciókkal csatlakozik a Nulla Hulladék Héthez:

  • Jelentősen csökkentjük a hulladékgyűjtéshez kapcsolódó termékeink árát erre az egy napra.
  • Aki 14 és 18 óra között összepréselt PET palackot hoz budapesti telephelyünkre (1118 Budapest, Budaörsi út 131/A), annak minden beszolgáltatott palackért (max 500 db személyenként) 1 Ft-ot adunk, ami kedvezményként webáruházunkban levásárolható.

November 26.


Minden év novemberének utolsó péntekén (idén 2010. november 26-án) rendezik meg világszerte a „Ne vásárolj semmit nap”-ot . Magyarországon már 9 éves hagyománya van a „Ne Vásárolj Semmit Nap”-nak. Azokban az országokban, ahol a fogyasztói „kultúra” már korábban elhatalmasodott, több, mint tíz éve tartják meg a fogyasztói böjt ünnepét. Az idén több mint hatvan országban több százezer ember vesz részt az egynapos vásárlási szünetben.

A Zöldpolc webáruház fontosnak tartja ezt a kezdeményezést, ezért szeretnénk ennek kicsit nagyobb nyomatékot adni. Ezért 2010. november 26-án webáruházunk „zárva” tart. A webáruház elérhető lesz, csupán rendelni nem lehet majd ezen a napon. Reméljük, hogy ezzel az akcióval még inkább felhívjuk a figyelmet arra, hogy a mértéktelen és gyakran csak a reklámok hatására történő (impulzus) vásárlás közvetett módon hozzájárul a nem fenntartható fejlődés kialakulásához.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek