Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Anyák napi meglepetés - 2021

Az anyák idén különösen megérdemelnek egy kis extra figyelmességet! Vásárolj nálunk anyák napja alkalmával május 1. és 7. között, és megajándékozunk egy különleges ajándékkal.

 

Már több mint 1 éve tart a vírushelyzet, és megfeledkezünk a mindennapi hősökről: az anyukákról, akik a munka és az otthoni teendők mellett az online oktatás terhét is a vállukon cipelik. Rólad! Megérdemelsz egy kis lazulást, egy kis figyelmességet.

Köszönjük, hogy összetartod a családot ilyen nehéz helyzetben is. Szeretnénk a helytállásodat egy kis kedvességgel honorálni: egy apró anyák napi ajándékkal.

Levendula roll-on illóolaj keverék

Vidd magaddal a nyugtató, lazító hatású levendula illatát bárhová mész. A mini roll-on segítségével finoman kend be a csuklódat. A mandulaolaj és a levendula illóolaj keveréke elősegíti az ellazulást, megnyugtatja a bőrt.

Mit kell tenned, hogy megkapd az ajándékot?

Vásárolj legalább 5.000 forint értékben, és 

  1. Online vásárlás esetén - A rendelés véglegesítése előtt a kosár oldalon (webáruház fejlécében kattints a vörös kosár ikonra) válaszd ki az anyák napi ajándékot. Fontos! Az ajándék választási lehetőség csak akkor jelenik meg, ha a kosárban lévő termékek értéke meghaladja az 5.000 forintot. Miért nem küldjük ki automatikusan minden vásárló számára? Ökoáruházként fontos számunkra, hogy az ajándék ne a szemétben landoljon! Így biztosítjuk, hogy csak azoknak küldjük a "kis kedvességet", akik szívesen el is használják majd.
  2. Üzletben történő vásárlás esetén - A promóció időtartama alatt eladónk minden kedves vásárlónknak fel fogja ajánlani az anyák napi ajándékot.