Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Biztonságos fizetés bankkártyával

CIB online kártyás fizetésWebáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Zöldpolc ökoáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez olyan böngésző programot kell használnod, ami támogatja az SSL titkosítást.

A vásárolt környezetbarát és természetes termékek ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámládon. Kérjük, olvasd el a részletes tájékoztatónkat!
 

Üdvözölünk a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképpen intézheted biztonságos módon vásárlásod.

Mire figyelj a vásárláskor?
  • Olvasd el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit, a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozd át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az adataid biztonságát!
  • Tartsd nyilván a vásárlásoddal kapcsolatos adataidat!
  • Tartsd nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adataidat! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítss, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használj olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A CIB Bank rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetésről

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben nem irányítunk vissza a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattintasz, ill. bezárod a böngésző ablakot mielőtt visszairányítanánk az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kívánsz tájékozódni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot számlavezető bankoddal.

A fizetés pontos menete
  1. A Webáruház oldalán a kosárba helyezheted az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánod teljesíteni.
  2. Ezt követően átkerülsz a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez szükséges kártyaadataidat kell kitöltened.
  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót.
  4. A fizetést követően visszairányítunk a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kapsz visszaigazolást.

A CIB Bank biztonságos online kártyás fizetéséről készült GYIK-ját letöltheted az alábbi linkre kattintva:

CIB Bank „Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről” pdf dokumentuma:

Tartalomhoz tartozó címkék: Általános információk