Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Boltkereső játék - vajon hova költözünk?

boltkereso.jpgTaláld meg a Zöldpolc ökoáruház új helyét, és nyerj 5% kedvezményt következő vásárlásod végösszegéből! Ehhez nem kell mást tenned, mint lefotóznod a leendő áruházunknál kihelyezett hirdetésünket. A részletekért olvass tovább!


Legújabb játékunk budapesti vásárlóinknak szól, ahol 5% kedvezményt lehet nyerni a következő vásárlás végösszegéből. Ehhez csak egy fotót kell küldened nekünk.

Pár hónap múlva nagyobb, szebb és könnyebben megközelíthető helyen fogsz megtalálni minket! Az áruház kialakítása során is szem előtt tartjuk környezetbarát elveinket. Íme pár érdekesség:

  •  Bontott téglát fogunk használni az üzlet kialakításánál.
  •  Építkezéseknél megmaradt fával is fogunk dolgozni.
  •  Magyarországon gyártott polcrendszert építünk be.
  •  Energiatakarékos világítást valósítunk meg.

JÁTÉKSZABÁLY

Mit kell tenned, hogy nyerj? Járj nyitott szemmel Budapest XI. kerületében, és találd meg a leendő áruházunknál kihelyezett alábbi hirdetésünket.

koltozik_a_zoldpolc.jpg

Ha megtaláltad, akkor fotózd le, és küldd el a képet email címünkre. A kedvezményt az általunk küldött egyedi kupon kóddal fogod tudni igénybe venni.

Személyenként egy nevezést fogadunk el.
A  játék időtartalma: 2014. március 24. - 2014. május 31.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek