Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Bringázz a munkába 2011-ben is

bringazzamunkaba_kicsi.jpg2011. április 4-től újra indul a  Bringázz a munkába! akció. A Magyar Kerékpárosklub szervezésében immár 4. alkalommal csatlakozhat a kezdeményezéshez. Regisztráljon, vezesse bringa naplóját, és gyűjtse a kilométereket. Idén ráadásul könnyebbség, hogy nem kell újra regisztrálnia annak, aki már részt vett a programban.


Nyeremények és ajándékok várják! A hagyományokhoz híven, aki a április 4. és május 8 közötti napokban teljesíti a legalább nyolc nap - saját maga által igazolt - bringázást a munkába, részt vesz a nyereménysorsoláson, illetve garantált ajándékban részesül!

A cégek továbbra is megmérettetnek! Keressik azt a céget, ahol legnagyobb arányban bringáznak az alkalmazottak, illetve más téren is mérik a mozgósítási kedvet! Ahhoz, hogy a rangsorban feltüntethessék a céget, szükségük van egy hivatalos hozzájáruláshoz a vállalattól/iskolától (munkahelyekhez és egyetemekhez innen letölthető, postán ill. szkennelve visszaküldhető), hogy tényleg részt szeretnének venni a versengésben - hírnevet szerezve ezzel az egész cégnek!

Hogy fair legyen a verseny, kategóriák szerint (az alkalmazottak száma alapján) külön ranglistákat hoztak létre:

- "Nano"vállalatok: 1-4 fő
- Mikrovállalatok: 5-9 fő
- Kisvállalatok: 10-49 fő
- Középvállalatok: 50-249 fő
- Nagyvállalatok: 249 fő fölött
- Egyetemi/főiskolai karok

Természeten a csapatok összkilométereit is számolják.

Ha még nem bringázik, megéri elkezdeni - a bringázás örömén felül még nyerhet is! Ehhez minden segítséget és információt megkap a honlapon keresztül, illetve személyesen is, ha talál magának Bringapajtit!

Ha már bringázik, regisztráljon, és bringázzon tovább! Segítsen terjeszteni, mesélje el a munkatársainak, barátainak is, hogy mennyire élvezi a kerékpározást. Legyünk büszkék arra, hogy bringázunk!

Kedvet kapott? Regisztráljni a honlapon vagy a letölthető regisztrációs sáv beküldésével lehet. Egy csapatban csak egy címen (telephelyen) dolgozó játékosok, illetve azonos osztályban tanulók vehetnek részt, és egy személy csak egyszer regisztrálhat.

További információk: www.bringazzmunkaba.hu 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek