Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Cseréljen üres palackokat telire!

palack_pet.pngSzelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő PET palack visszagyűjtési akciót hirdet az Öko-Kord Országos Nonprofit Kft. Budapest legnagyobb forgalmú Interspar üzleteiben, az Allee, Árkád, Eurocenter, Europark bevásárlóközpontokban tart PET palack visszagyűjtést ösztönző akciót az Öko-Kord november 25-én és 26-án.Az akcióban hat olyan ásványvízmárka vesz részt, amelyek a koordináló szervezet hasznosíttatási rendszerében lévő ásványvízgyártó vállalatok (Aquarius Aqua Kft., a Magyarvíz Kft, és a Fonte Viva Kft.) termékei. A vásárlóközönség minden öt akcióban szereplő visszahozott üres PET palack után, egy teli üveg ásványvizet kap. Az akcióban az Aquablu, Fonte Verde, Veritas Gold, Aquarius, Aquaria, Primavera márkák vesznek részt. A visszahozott palackokat a kasszák, vagy az üvegvisszaváltó közelében elhelyezett Öko-Kord szelektív gyűjtőpontokon számolják át és gyűjtik be az Öko-Kord hostessei, illetve adják át az azért járó teli ásványvizes palackokat. A leadott palackok 100%-ban újrahasznosulnak. Az akció célja, hogy felhívja a figyelmet az Interspar és a Kaiser’s üzletekben országosan, valamint a budapesti SPAR áruházakban kihelyezett Öko-Kord gyűjtőpontokra, továbbá elő kívánja mozdítani az otthonokban keletkezett PET hulladék szelektív gyűjtését. A promóció november 25-én (péntek) és 26-án (szombat) 9:00-19:00 óráig tart. Öt üres PET palack egy teli palackot ér, így 30 PET palackért már egy 6-os csomag ásványvíz jár!5 üres PET palack  1 db teli palack
10 üres PET palack  2 db teli palack
15 üres PET palack  3 db teli palack
20 üres PET palack 4 db teli palack
25 üres PET palack 5 db teli palack
30 üres PET palack  6-os csomagAz Öko-Kord bolti szelektív hulladékgyűjtési szolgáltatásának keretében a lakosság országszerte 600 gyűjtőponton válhat meg az otthon gyűjtött csomagolási hulladékoktól kényelmesen, a bevásárlások alkalmával. Az Öko-Kord gyűjtőpontok műanyag (PET palack, műanyag bevásárló reklámtáska) üveg, és alumínium italcsomagolások, valamint a papírhulladékok (újságok, szórólapok) gyűjtésére alkalmasak.

Forrás: Alternatív Energia
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek