Leírás és Paraméterek
Csipkehús bemutatása
A csipkebogyó hús jelentős C-vitamin tartalommal rendelkezik, ezáltal a meghűléses és fertőzéses megbetegedések megelőzésére és kezelésére alkalmas. Javítja immunrendszerünk védekezőképességét, ezáltal ellenállóbbá teszi szervezetünket a fertőzésekkel szemben. Segíti az emésztést, mindemellett gyulladáscsökkentő, nyálkaoldó, görcsoldó és tejszaporító hatása is van.
Miért környezetbarát, öko?
- Természetes, szárított gyógynövény
Kiszerelés
100 g
A csipkebogyó hús jelentős C-vitamin tartalommal rendelkezik, ezáltal a meghűléses és fertőzéses megbetegedések megelőzésére és kezelésére alkalmas. Javítja immunrendszerünk védekezőképességét, ezáltal ellenállóbbá teszi szervezetünket a fertőzésekkel szemben. Segíti az emésztést, mindemellett gyulladáscsökkentő, nyálkaoldó, görcsoldó és tejszaporító hatása is van.
Miért környezetbarát, öko?
- Természetes, szárított gyógynövény
Kiszerelés
100 g
Származás | Magyarország |