Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Csökkentett nyári működés

2022. 07. 15. 10:24:00
Július 23. - augusztus 5. között nyári szabadságolások miatt raktárunk csökkentett kapacitással működik!

Egy kis pihenésre mindenkinek szüksége van, így raktárunk és ügyfélszolgálatunk 2022. július 23. - augusztus 5. között csökkentett létszámmal és kapacitással működik!

Az árubeérkezés is ritkább lesz, így a megszokott gyors teljesítés helyett most kérjük, hogy készülj hosszabb átfutási időre!

A raktáron lévő termékeket - ezt a termékoldalon minden termék mellett látod - 1-3 munkanapon belül tudjuk majd teljesíteni, míg a raktáron nem lévők beszerzésére legalább 3-5 munkanapot kell rászámolni.

Telefonos ügyfélszolgálatunk ebben a két hétben teljesen szünetel, kérjük, hogy az info@zoldpolc.hu címre írj e-mail-t, és igyekszünk néhány munkanapon belül válaszolni.

Kérjük a megértéseteket és a türelmeteket, szükségünk van erre az időszakra ahhoz, hogy újult erővel és lendülettel tudjuk folytatni a munkát!

Mindenkinek szép nyarat és jó pihenést kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Általános információk