Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Csomagolásmentes bolt

Budapesti boltunkban elindult a „Töltsd újra" állomás. Hozd el a saját flakonodat! Cserébe 13-25%-kal olcsóbban vásárolhatsz mosószert, mosogatószert, tisztítószereket, folyékony szappant, sampont és tusfürdőt.

 

Ami jó a Földnek, most jó a pénztárcádnak is! Elindult a „Töltsd újra! állomás”-unk a Zöldpolc ökoáruháznál. A saját flakonba töltött termékeket (kiszereléstől függően) 13-25%-kal olcsóbban tudod megvásárolni, mint a flakonos társait. Ennyit spórolsz a csomagolás elhagyásával!

Szeretnéd tudni, hogy jelenleg milyen termékek kaphatóak kimérve? Kattints az alábbi oldalra:

Csomagolásmentesen újratölthető termékek listája

Fontos tudnivalók a kimért termékeinkről:

 1. Magyarországon gyártják őket
 2. Valóban csomagolásmentesek - Mit értünk ez alatt? Azt tapasztaltuk, hogy még a csomagolásmentes boltokban sem mindig igaz az, hogy a nagy kiszerelésű csomagolást, amiben a kereskedő kapja a terméket, újrahasználják. Vagyis kevesebb a hulladék, de a 20, 50 stb. literes tartályok miután kiürültek, szintén a szemétben végzik. Olyan partnert találtunk, akik elviszik tőlünk a kiürült tartályokat, és megfelelő kezelés után újra teletöltik.
 3. Öko termékek - Válogatott, környezetre nem ártalmas összetevőkből készülnek, és a termékeket nem tesztelik állatokon.

Hogyan működik a csomagolásmentes újratöltés a Zöldpolcnál?

 1. Kérd eladónk segítségét - A hatályos jogszabályok szerint csak az eladónk tölthet neked. Sajnáljuk, de ez van. Bár szeretnénk megvalósítani, de nincs lehetőség az önkiszolgálásra.
 2. Add át a magaddal hozott flakont
  1. Termék saját flakonja - A legjobb ha a feltöltendő termék saját flakonját hozod el hozzánk. Így a legbiztonságosabb, hiszen ebben az esetben könnyű lesz azonosítani a benne lévő terméket. Gondold csak bele! Mi történne, ha az öblítős flakonba mosószert tennél, és véletlenül nem vennéd észre? Na ugye! :)
  2. Más flakon - Ha a terméktől különböző flakont hozol, akkor is lehetőség van a feltöltésre, de otthon különösen figyelned kell majd, hogy mi van valóban benne.
  3. Mi flakonunk - Nincs mibe elvinned a terméket, mert csak úgy beestél, vagy egyszerűen otthon felejtetted? Önköltségi áron tudunk biztosítani töltésre alkalmas, új flakont.
 3. Kimérjük a terméket - Minimális kimérési mennyiség: 250 ml
 4. Felcímkézzük a flakont, ha szükséges - Saját, terméktől eltérő flakon esetén felcímkézzük a flakont, vagy szükség lehet az elhasználódott címke felülcímkézésére is. Ennek nincs külön díja.
 5. Már fizethetsz is - A megadott liter egységár arányosan változik a töltési térfogat függvényében. Vagyis ha 250 ml a töltési mennyiség, akkor a liter ár negyedét fizeted. Ha 3 liter, akkor a háromszorosát.