Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Csomagok kiszállítása és az áruk beszerzése is csúszhat!

Webáruházunk továbbra is működik - némileg azonban lassultak a folyamatok - türelmeteket kérjük! 

Kedves Megrendelőink!

Nagyon szépen kérjük a türelmeteket! Sajnos a jelenlegi helyzetben csúszások vannak a megrendelt áruk beérkezésében és a csomagok kiszállításában is!

Minden megteszünk és teljes erőbedobással azon dolgozunk, hogy minden kedves vásárlónkat a lehető leghamarabb és a megszokott magas színvonalon tudjuk kiszolgálni! Azonban ez most jelentős kihívásokat állít a kis (4 fős) csapatunk elé!

Az elmúlt héten és az elmúlt napokban átlagon felüli, kiugróan sok rendelés érkezett webáruházunkba, ennek természetesen nagyon örülünk és KÖSZÖNJÜK!!!! Így azonban a karácsonyi időszaknál is feszítettebb időszak alakult ki. Emiatt az áruk berendelése és azok beérkezése valamint ennek következtében a rendeléseitek feladása is több napot vehet igénybe a megszokottnál.

Kérjük a türelmeteket! Minden kedves vásárlónkat igyekszünk informálni a megrendelésével kapcsolatosan. Ez azonban most úgy néz ki, hogy vagy a csomagokat készítjük, vagy az e-maileket és a telefonokat kezeljük. Sajnos egyszerre a kettőt nem mindig győzzük!

Kérjük, hogy segítsétek a munkánkat azzal, hogy figyelmesen adjátok le a webshopos megrendeléseteket, mert azokat utólag nem tudjuk módosítani, a leggyorsabb csomagkiküldésre koncentrálunk.

Sorban haladunk a csomagokkal és mindent megteszünk a lehető leggyorsabb  és legszínvonalasabb kiszolgálás érdekében. Így bizony nem mindig tudunk a telefonokra és az e-mailekre sem gyorsan reagálni! Bármilyen kérdés vagy kérés adódik, kérjük írjatok e-mailt nekünk, arra igyekszünk mihamarabb reagálni, de itt is adódhat pár napos csúszás!

Nagyon szépen köszönjük a türelmeteket és megértéseteket!

A Zöldpolc csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek