Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Decemberi nyitvatartás és karácsonyi szállítási információk!

Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, ami megkönnyítheti a nyugodt és békés ünnepi készülődést a jelenlegi helyzetben!  RENDELÉS LEADÁSI HATÁRIDŐK, NYITVA és ZÁRVATARTÁS, minden amit a karácsonyi RENDELÉSEK ELŐTT FONTOS ELOLVASNI!


KARÁCSONY ELŐTTI NYITVATARTÁSUNK:

Decemberben a boltunk a szokásos nyitvatartással üzemel, azaz H-CS: 9-18, P: 9-17 között várjuk kedves vásárlóinkat illetve ekkor lehetséges a személyes átvélelre kért megrendelések átvétele is. A járványügyi kockázatok mérséklése miatt a december 11-én, szombaton üzeltünk ZÁRVA tart, természetesen a webáruházunkban ezen idő alatt is zavartalanul fogadjuk a rendeléseket. Kérjük, hogy a vásárlás, vagy csomagátvétel teljes időtartama  alatt viseljünk együtt a szájat és az orrot eltakaró maszkot! Ezzel is védve egymást és magunkat, hogy elkerülhessünk az ünnepek előtt egy esetleges megbetegedést!

 -------------------------------

FONTOS TUDNIVALÓK A KARÁCSONYI RENDELÉSEKHEZ!

Rendelési határidő, hogy még karácsony előtt odaérjen az ajándék:
--> December 19-én éjfélig bezárólag add le a rendelésed, ha szeretnéd, hogy még karácsony előtt odaérjen a csomag! A legutolsó időpont, amikor karácsonyi előtti érkezésű megrendeléseket dolgozunk fel: 2021. december 20. 11 óra, hiszen a futárcégek a 2021. december 20-án szállításra átvett csomagok kiszállítását vállalják még az ünnepek előtt. Nagyon fontos, hogy az utolsó időpontokban leadott rendelésekben megrendelt tételek RAKTÁRON legyenek!

--------------------------------
ÉV VÉGI NYITVA-ÉS ZÁRVATARTÁS:

A december 20-án 11 óra után leadott rendeléseket mielőbb átadjuk a futárszolgálatnak, az azonban nem garantált, hogy karácsonyig oda is ér. Ezek a csomagok legkésőbb a két ünnep között kerülnek kiszállításra a megadott címre.
Üzletünkben 2021. december 22-én 18 óráig átvehetően a megrendelések! December 23-tól már igyekszünk kipihenni magunkat, így nem lesz sem szállítás, sem ügyfélszolgálat. Rendelést zavartalanul leadhatsz a webshopban, a csomagod kiszállítására január elején fog sor kerülni. A jelenlegi bizonytalan helyzetben nem szeretnénk előre jelezni a januári nyitásunk időpontját! Kérjük, hogy kisérd figyelemmel az oldalainkat (itt a Hírek, illetve a Facebook), mert ott minden friss és aktuális információt megtalálsz!

Az alábbiak szerint alakul áruházunk nyitvatartása decemberben!

December 11. (Szombat): ZÁRVA
December 22. (Szerda): NYITVA 9-18 óra között
December 23. (Csütörtök): ZÁRVA
December 24-26.: ZÁRVA
December 27. (Hétfő): ZÁRVA
December 28. (Kedd): ZÁRVA
December 29. (Szerda): ZÁRVA
December 30. (Csütörtök): ZÁRVA
December 31. (Péntek): ZÁRVA

 -------------------------------
Kellemes ünnepeket, jó egészséget, és a lehető legtöbb pihenést és feltöltődést kívánunk! 
Zöldpolc ökoáruház csapat

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek