Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. Rendben
Termékek Menü
0
Kategóriák

Sticky

A vizes vb ideje alatt 10%-os kedvezménnyel vásárolhatsz víztakarékos termékeinkből.

Díj az uniós ökocímke népszerűsítéséért

Uniós öko címkeEgy portugál szálloda, egy francia papíripari cég és egy hollandiai székhelyű, nemzetközi kozmetikai vállalat nyerte idén az Európai Unió ökocímke-népszerűsítési díját.


A díjjal azokat jutalmazzák, akik kiemelkedően sokat tettek azért, hogy mindenki megismerje az Európai Unió környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat jelölő, úgynevezett ökocímkéjét. A címke egyre népszerűbb: az Unión innen és túl már csaknem 25 000 terméket és idegenforgalmi szolgáltatást fémjelez. Ökocímkét csak olyan termék kaphat, amely egy független testület tanúsítványa alapján szigorú környezetvédelmi és teljesítménybeli kritériumoknak felel meg.

Idén a díjra összesen 13 vállalkozást jelöltek 11 EU-országból. A madeirai Jardim Atlantico szálloda, a párizsi székhelyű Arjowiggins Graphic és a hollandiai székhelyű Sara Lee Corporation a címkével kapcsolatos reklámkampányáért nyerte el a kitüntetést.

Forrás: Mti
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek