Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Dr. Konopka's kozmetikumok

Dr. Konopka's kozmetikumokIsmerd meg Dr. Konopka észt gyógyszerész elfeledett gyógynövény kozmetikumait. Az 1931-ben nyitott gyógyszertárának hamar híre ment Tallinn városában. Kifejlesztett egy gyógynövény alapú, sebgyógyító krémet, melyet a vásárlók elneveztek Dr. Konopka csodakrémjének. A pár évvel később kikísérletezett fertőtlenítő házi szappanja, és a gyógynövényekre, növényi olajokra épülő samponjai is gyorsan népszerűek lettek.

Az általa kiadott 1938-as könyve alapján újjáélesztették a receptjeit, és a mai kozmetikai technológia segítségével 3 év alatt létrehozták a Dr. Konopka's növényi kozmetikum termékcsaládot. Szinte kivétel nélkül minden Dr. Konopka's termék vegán és BDIH minősítéssel rendelkezik, ami szavatolja a természetes növényi összetevőket és a magas minőséget.

Dr. Konopka's termékek

Rendezés:
Termék szűrő
Bruttó ár
Márka
Származás
Ökocímke
Miért érdemes tőlünk... kicsi