Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Ebéd kedvezmény a Zöldpolc vásárlóinak

ketkeretkem.jpgSzeret finomakat enni, és a környezet is fontos az Ön számára? Akkor ne habozzon, mert itt van Budapest környezetbarát ételfutár-cége, a Kétker-Étkem, akiknél minden nap finomakat ebédelhet! Ha 2011. december 23-ig a Zöldpolc webáruházban vagy ökoboltban vásárol, akkor egy héten keresztül 10% kedvezményben részesül ebédjének rendelésekor.


Szeret finomakat enni, és a környezet is fontos az Ön számára? Akkor ne habozzon, mert itt van végre Budapest környezetbarát ételfutár-cége, a Kétker-Étkem, akiknél minden nap finomakat ebédelhet! Hogy mitől környezetbarát? Biciklivel szállítanak, nem autóval, és betétdíjas cseredobozban viszik el Önnek az ebédet, nem pedig eldobható, lassan lebomló műanyagdobozban.

Minden héten más gasztroblogger támogatásával, igazi különlegességeket szállítanak el Önhöz, hogy a szokásos pörkölt mellett megismerhesse jobban az olasz, vagy akár az ázsiai konyhát is. Aktuális menüjüket honlapjukon, a ketkeretkem.sod.hu oldalon érheti el, ahol a rendelés feltételeit is nyomban elolvashatja.

Most a Kétker-Étkem egy héten keresztül 10 %-os kedvezménnyel szállítja ki az ebédet a Zöldpolc ökoáruház vásárlói részére. Itt a remek alkalom kipróbálni a finomságaikat!

Hogyan tudja igénybe venni a kedvezmény? Vásároljon ökoboltunkban vagy ökowebáruházunkban bármilyen terméket 2011. november 21. és december 23. között, és ha Ön budapesti számlázási címet vagy budapesti kiszállítást kért, akkor csomagjához egy kupont mellékelünk. Ennek felmutatásával veheti igénybe a kedvezményt.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek