Leírás és Paraméterek
Mustármag csíráztatásra, Réde bemutatása
Fogyasztható vajas kenyérrel, levesekben, müzliben. Erős ízű csíranövény, antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát. Az epére és a májra kedvezően hat, csökkenti az emésztési zavarokat. Élénkítő, izomfájdalom enyhítő, vértisztító hatású.
Mustár mag csíráztatása
Vetés: egész évben. Egy tányérhoz 1 evőkanál mag.
Hőmérséklet: kb. 20 °C.
Öntözés: naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 2-3 nap.
Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat. Beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. A víz soha ne álljon a magokon! Mindig csepegtessük le, mivel könnyen berothadhat! Három nap után kész a csíranövény. A csírákat a zöld levélkék megjelenése előtt fogyasszuk. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Ismételjük meg hetente a csíráztatást, így folyamatosan friss vitaminhoz jutunk.
Miért környezetbarát, öko termék?
- Magyar termék
- Ökológiai gazdálkodásból származó, csíráztatásra alkalmas növényi mag
Kiszerelés
50 g
Fogyasztható vajas kenyérrel, levesekben, müzliben. Erős ízű csíranövény, antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát. Az epére és a májra kedvezően hat, csökkenti az emésztési zavarokat. Élénkítő, izomfájdalom enyhítő, vértisztító hatású.
Mustár mag csíráztatása
Vetés: egész évben. Egy tányérhoz 1 evőkanál mag.
Hőmérséklet: kb. 20 °C.
Öntözés: naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 2-3 nap.
Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat. Beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. A víz soha ne álljon a magokon! Mindig csepegtessük le, mivel könnyen berothadhat! Három nap után kész a csíranövény. A csírákat a zöld levélkék megjelenése előtt fogyasszuk. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Ismételjük meg hetente a csíráztatást, így folyamatosan friss vitaminhoz jutunk.
Miért környezetbarát, öko termék?
- Magyar termék
- Ökológiai gazdálkodásból származó, csíráztatásra alkalmas növényi mag
Kiszerelés
50 g
Származás | Magyarország |