Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Áramtakarékosság

Energiatakarekos, villanyóraEgy átlagos háztartás készülékeinek készenléti fogyasztása éves szinten közel 2 hónapnyi villanyszámláért felel. A gyártók a termékek  tervezésekor egyre inkább szem előtt tartják az energiatakarékossági szempontokat. A trend ellenére jelentős megtakarítás érhető el, ha figyelmet szentelünk a készenléti fogyasztás megszüntetésére.

Otthoni árammegtakarítási lehetőségek taglalásakor mindig felmerül egy örökzöld téma: a készenléti fogyasztás. A készenléti állapotba helyezett szórakoztató elektronikai készülékek, vagy egyszerűen csak a konnektorba bedugva tartott háztartási és egyéb készülékek észrevétlenül áramot fogyasztanak. Amíg nem szembesülünk azzal, hogy áramfogyasztásunk mekkora hányadát fizetjük ki feleslegesen, az ember nem foglalkozik ezzel a látens fogyasztási hányaddal.


Tovább >>

 

Rendezés: