Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. Rendben
Termékek Menü
0
Kategóriák

LED izzó

LED izzóA LED izzók esetében is a fogyasztás és az élettartam a legfontosabb szempont, amikor ki akarjuk számítani a hagyományos izzókhoz képest a megtakarítást. Mivel ezt az energiatakarékos izzók kategória oldalán már részletesen bemutattuk, ezért itt szeretnénk némi információt nyújtani a LED izzók és az energiatakarékos izzók közötti különbségekről.

A LED izzó az energiatakarékos izzókhoz képest nagy átlagban fele annyit fogyaszt. Tized annyit, mint egy hagyományos wolfram-szálas izzó! Sokkal kevésbé melegszik fel, mint a többi technológiával készült izzó. Ezen kívül a LED izzó nem tartalmaz higanyt, így ebből a szempontból is sokkal inkább környezetbarátnak mondható.

Nézzük a hátrányokat: A mai technológiával készült LED izzók kevésbé szórják a fényt. Fényerejük sokkal inkább egy irányba összpontosul. Rendkívül hosszú élettartamuk (átlagban 20-30 év, ha naponta 3 órás üzemidővel számolunk), és alacsony fogyasztásuk hosszú távon behozza a magasabb árat. Viszont jelentős kezdeti befektetést igényel, ami sok embert elriaszt.
Rendezés:
Termék szűrő
Bruttó ár
Márka
Származás
Miért érdemes tőlünk... kicsi