Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Értékeljük, ha értékelsz!

zp_tve_kviz.jpgÉrtékeld a termékeinket szeptemberben, és értékes vásárlási utalványt nyerhetsz! Ha regisztrált vásárlóként belépsz a webáruházunkba, és így rögzítesz egy termék véleményt, akkor már csak egy kis szerencse kell, hogy Tiéd legyen az 1 db 10.000 Ft értékű, vagy a 2 db 5.000 Ft értékű vásárlási utalványunk egyike!

A véleményed értékes, most különösen, hiszen nyerhetsz is vele! Értékeljük, ha értékelsz!

Reméljük, hogy elégedett vagy a nálunk vásárolt termékekkel, és örömmel használod is őket. Ajánlanád őket barátaidnak és ismerőseidnek, sőt mindenki másnak is? Oszd meg velünk és vásárlói közösségünkkel véleményed! Jelentkezz be az regisztrált vásárlói profilodba, és írj egy értékelést! Pár rövid mondatban jellemezd a terméket, és írd le a használata során tapasztalt dolgokat. Akár bejött neked a termék, akár nem, egy informatív vélemény sokat segít másoknak is a döntésben! Neked csak pár perc, másoknak aranyat érő információ!

A Zöldpolc ökoáruház értékeli véleményed! Ha egy adott termékhez regisztrált vásárlóként véleményt rögzítesz, akkor jelentkeztél is a szeptemberi játékunkra, ahol 1 db 10.000 Ft értékű és  2 db 5.000 Ft értékű vásárlási vásárlási utalványt sorsolunk ki.

JÁTÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA

Lépj be a webáruházunk oldalán a vásárlói fiókodba. Ehhez használd az oldal jobb felső sarkában található "Belépés" gombot.

Belépés vásárlói fiókba

Ha a belépést követően rögzítesz a webáruházunk oldalán termék véleményt, akkor automatikusan részt veszel a sorsoláson. Egy beküldött vélemény olyan, mint egy sorsjegy: egy esély arra, hogy kisorsoljunk. Ha több terméket véleményezel, akkor megsokszorozod a nyerési esélyeidet is.

Amennyiben nincs regisztrált vásárlói fiókod, akkor hozz létre egyet a REGISZTRÁLOK gomb megnyomásával. A regisztrációnak csupán egyetlen célja van a játék során. Ez alapján azonosítunk be téged, ha Te vagy az egyik kisorsolt szerencsés.

Szabályok

  1. Lépj be a www.zoldpolc.hu oldalon jobb oldalt található "Belépés" gombbal a személyes "Vásárlói fiók"-odba. Ha nincs még vásárlói fiókod, akkor regisztrálj.
  2. Keresd ki az értékelni kívánt terméket, és kattints a termék oldalon található Vélemények fülre. Lásd részletesen a Nevezés címsor alatt.
  3. Adj egy pontszámot az adott terméknek, és pár rövid mondatban jellemezd a terméket. Írd le a használata során tapasztaltakat.
  4. Írhatsz jó vagy rossz értékelést is kockázat nélkül! A sorsolást semmilyen módon nem befolyásolja.
  5. A véleményed akkor vesz részt a játékban, ha a termékről valós tapasztalatot, véleményt fogalmazol meg. Ha például csak kérdést teszel fel, akkor azt sajnos nem tudjuk nevezésként elfogadni.
  6. A véleményed akkor veszt részt a játékban, ha a véleményt a Vásárlói fiókodba történő belépést követően rögzíted!
  7. Ha a termékhez rögzített véleményed túl általános, akkor a vélemény nem vesz részt a sorsoláson. Tehát a „kipróbáltam, tetszett, és jó az ára” típusú bejegyzéseket nem fogadjuk el.
  8. Egy termékhez csak egy véleményt rögzíthetsz.
  9. Ha egy adott termékből több fajta is létezik (különböző kiszerelés, illat), és ugyanazt a véleményt rögzíted mindegyikhez, akkor az csak egyszer vesszük számításba a sorsolásnál.

Nevezés

Minden termék oldalán, a termék képe alatt található egy „Vélemények” fül. Az „Értékelem a terméket” feliratú gomb megnyomásával megjelenő űrlap kitöltése után rögzítheted véleményed. Fontos, hogy regisztrált felhasználóként be legyél jelentkezve, akkor segítségképpen a webáruházunk automatikusan ki is tölti a név mezőt. 

értékelő vélemény beküldése

vélemény

Véleményezz és nyerj!

Ha jelentkezel a játékra, akkor ezzel együtt vállalod, hogy nyertesként a nevedet nyilvánosságra hozhatjuk a Facebook oldalunkon. Nem kell képet küldened magadról. A nyertesek nevét a játék tisztességes lebonyolítása miatt is publikáljuk.

Miért kell bejelentkeznem a vásárlói fiókomba?

Azért, mert a játékban  való részvételhez, be kell azonosítanunk Téged mint jelentkezőt. Ezen felül szükségünk van az e-mail címedre, hogy értesíteni tudjunk, ha nyertél. Az e-mail címedet a játék során csak és kizárólag a játék lebonyolítás céljából tároljuk. Soha nem használjuk fel kéretlen levelek küldésére, nem adjuk tovább harmadik félnek. A megadott adataidat bizalmasan kezeljük. Amennyiben a játék lezárását követően szeretnéd törölni az adataidat, akkor azt természetesen bármikor megteheted a Személyes adatok kezelése oldalon.

Sorsolás

A játék nyerteseit 2021. szeptember 30-án sorsoljuk. A sorsolásban a szabályzatnak megfelelő, 2021. szeptemberében  leadott vélemények vesznek rész. A nyerteseket e-mailben és/vagy telefonon értesítjük. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyertest elérje. Ha a sorsolás után 2 héttel sem sikerül kapcsolatba lépnünk vele, akkor a nyereménye elveszik.

A sorsolás eredményét a Facebook oldalunkon is publikáljuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek