Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Értékeljük véleményed játék

szamit_a_velemenyed_02.jpgNálunk érdemes termék véleményt írni! Ha webáruházunkon keresztül rögzítesz egy termék véleményt, és jelentkezel a játékra, akkor havonta egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt nyerhetsz.Van már tapasztalatod termékeinkkel kapcsolatosan? Oszd meg velünk és vásárlói közösségünkkel véleményed! Egy apró visszajelzés a termékkel kapcsolatosan nagy segítség azoknak, akik a vásárláson gondolkodnak. Neked csak pár perc, másoknak aranyat érő tanács!

A Zöldpolc ökoáruház értékeli véleményed! Ha egy adott termékhez véleményt rögzítesz, akkor jelentkezhetsz havonta megrendezett játékunkra, ahol egy 5.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki.

JÁTÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA

Ha webáruházunk oldalán termék véleményt rögzítesz, és ezt követően megadod az e-mail címedet, akkor sorsoláson veszel részt. Egy beküldött vélemény olyan, mint egy sorsjegy: egy esély arra, hogy kisorsoljunk. Ha több terméket véleményezel, akkor megsokszorozod a nyerési esélyeidet is.

Szabályok
 
  1. Írhatsz jó vagy rossz értékelést is kockázat nélkül. szamit_a_velemenyed.jpg
  2. A véleményed akkor vesz részt a játékban, ha a termékről valós tapasztalatot, véleményt fogalmazol meg. Ha például csak kérdést teszel fel, akkor azt sajnos nem tudjuk nevezésként elfogadni.
  3. Ha a termékhez rögzített véleményed túl általános, akkor a vélemény nem vesz részt a sorsoláson. Tehát a „kipróbáltam, tetszett, és jó az ára” típusú bejegyzéseket nem fogadjuk el.
  4. Egy termékhez csak egy véleményt rögzíthetsz.
  5. Ha egy adott termékből több fajta is létezik (különböző kiszerelés, illat), és ugyanazt a véleményt rögzíted mindegyikhez, akkor az csak egyszer vesszük számításba a sorsolásnál.

Nevezés

Minden termék oldalon található egy „Vásárlói vélemények” fül. Az űrlap kitöltése után a „Vélemény beküldése” feliratú gomb megnyomásával rögzítheted véleményed. Ezt követően megjelenik egy nevezési oldal, ahol egy e-mail cím megadásával, majd a „Játszom” feliratú gomb megnyomásával véglegesítheted a nevezésed. Ha regisztrált felhasználóként be is vagy jelentkezve, akkor segítségképpen a webáruházunk automatikusan ki is tölti  az e-mail cím mezőt.
 
Véleményezz és nyerj!

Ha jelentkezel a játékra, akkor ezzel együtt vállalod, hogy nyertesként a nevedet nyilvánosságra hozzuk. A nevezésre használt e-mail címedet semmilyen körülmények között nem tesszük közzé!

Miért kell megadnom az e-mail címemet?

Mivel a játékban való részvételnek nem feltétele egy előzetes regisztráció vagy vásárlás, ezért valamilyen módon be kell azonosítanunk Téged mint jelentkezőt. Ezen felül szükségünk van az e-mail címedre, hogy értesíteni tudjunk, ha nyertél. A játék során begyűjtött e-mail címeket csak és kizárólag a játék lebonyolítás céljából tároljuke. Soha nem használjuk fel kéretlen levelek küldésére, nem adjuk tovább harmadik félnek. A megadott e-mail címeket bizalmasan kezeljük.

Sorsolás

A játék visszavonásáig minden naptári hónap első hetében sorsolunk. A sorsolásban a szabályzatnak megfelelő, adott naptári hónapban leadott vélemények vesznek rész. A nevezéskor megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben értesítjük a nyertest. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyertest elérje. Ha a sorsolás után 2 héttel sem sikerül kapcsolatba lépnünk vele, akkor a nyereménye elveszik.
 

Utolsó 6 nyertes neve

2015. július - Szabóné Pogány Éva - Mosóparfüm, Tulasi (vízililiom, 100ml)
2015. augusztus - Sors Szandra - Equa active üveg kulacs (Barack)
2015. szeptember - Szabó Ágnes - Izzó foglalat (fény- és mozgásérzékelős)
2015. október - Kocsisné Pass Judit - Mosóparfüm, Tulasi (kasmír virág, 10ml)
2015. november - Benedek Zsófia - Marhaepe folteltávolító szappan, Klars
2015. december - Kukorda Viktória - Kakaóvaj finomítatlan (300g-tégely)
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek