Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Fogyasztóbarát vállalkozás lettünk!

fogyasztobarat_vallakozas.jpgA Zöldpolc ökoáruház Magyarországon 5-ként nyerte el a Fogyasztóbarát vállalkozás tanúsítványát. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által kiírt program célja, hogy kiemelje azokat a vállalkozásokat, melyek jeleskednek a fogyasztók elégedettségének és bizalmának növelésében, valamint a fenntartható fogyasztás képviseletében.


Felmérések is kimutatták, hogy a fogyasztók egyre nagyobb számban keresik a hazai előállítású termékeket, így olyan vállalkozások nyerhették el a Fogyasztóbarát jelzőt, akik az átlagosnál nagyobb számban forgalmaznak ilyen termékeket. A Zöldpolc ökoáruház a kezdetek óta kiemelten fontosnak tartja, hogy minél több hazai terméket forgalmazzon, ezzel is támogatva a hazai termelőket.

A pályázati elbírásában fontos szerepet játszott az ügyfélszolgálat gyors és hatékony működése. Ebbe beletartozik a megkeresések gyors kezelése, az áruk cseréjének biztosítása, a rugalmas panaszkezelés és a fogyasztók pozitív visszajelzései. A Fogyasztóbarát vállalkozásnak kiemelt hangsúlyt kell fektetnie arra, hogy a termékek értékesítésével, illetve a szolgáltatás igénybe vételével kapcsolatos valamennyi információ a lehető leghatékonyabb és legegyszerűbb módon eljusson a fogyasztókhoz.

A cím elnyerésének másik fontos kritériuma a fenntartható fogyasztás, társadalmi felelősségvállalás, mely a Zöldpolc ökoáruház alaptétele és lényege. Fenntartható fogyasztás az, ami a lehető legkevésbé jelent káros hatást a jövőbeli generációk számára, illetve a legminimálisabb környezeti ártalommal jár. Néhány tevékenység mellyel cégünk hozzájárul egy fenntarthatóbb működés megvalósításához:  újrahasznosított vagy a környező boltokból elhozott papírdobozokba csomagolunk, energiatakarékos irodát vezetünk, kizárólag zöld papír- és írószereket használunk, papír nélkül faxolunk, irodánkba magyar karton bútorokat vásároltunk, illetve termékeink is e filozófia mentén kerülnek be webáruházunkba.


Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek