Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Föld Napja 2018 - programajánló és ismertető

föld napja
A Föld napját minden évben április 22-én ünnepeljük, amellyel felhívhatjuk a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. Legújabb blogbejegyzésünkben olvashatsz arról, hogy te magad mit tudsz tenni a Földünk védelme érdeklében  és ajánlunk pár érdekes, a Föld Napja alkalmából rendezett programot is.
 

A Föld napját minden évben április 22-én ünnepeljük, amellyel felhívhatjuk a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. A napot 175 országban tartják, Magyarországon 1990 óta rendezik meg. A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Tavalyi blogbejegyzésünkből megtudhatod, hogy honnan ered a Föld Napja kezdeményezés.

A Zöldpolc azért alakult és köteleződött el a környezetvédelem mellett hogy tegyünk is valamit. Hiszünk abban, hogy a tudatos választást segítve a megfelelő termékeket kínálva együtt is nap mint nap teszünk azért, hogy kevesebb hulladékot termeljünk, hogy minél kevesebb káros anyag kerüljön a vizekbe, a földbe, a bőrünkre, a táplálunk is tiszta legyen a lehetőségekhez mérten. Persze még ezernyi dolgot lehet tenni, épp ezért is állítottuk össze az Ökokalauz c. ingyenesen letölthető kiadványunkat, amiben számos tippet találsz, hogy lehet kisebb az ökológiai lábnyomod, hogyan óvd magad, a családodat és a környezeted. Iratkozz fel a hírlevelünkre és máris küldjük az Ökokalauzt!

 

Föld napja 2018
LEGYEN MŰANYAGMENTES A VILÁG! Mondj nemet a kényelmes eldobhatóra! EGYSZER SE VEDD, NE FOGADD EL

föld napja_muanyagtermeles
Forrás

Ha így folytatjuk, 2050-re több lesz a műanyag, mint a hal a tengerekben! Ne hagyjuk, hogy így legyen! Visszaszámlálás indul – tűnjön el a műanyag szemét az 50. Föld napjáig, 2020-ig. Van rá esély, ha mindenki változtat. Ne várj másra, kezd ma! Mi minden segítséget megadunk ehhez a változtatáshoz!

A tudatosság kulcsfontosságú a környezetvédelemben, épp ezért is ajánlunk neked a következő Föld Napi programokat, hogy tájékozódj, érezd jól magad:

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog