Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Föld Napja játék a Zöldpolc webáruházban

fold_napja.jpg1970-ben tartották meg először április 22-én a Föld napját azzal a céllal, hogy felhívják az emberek figyelmét Földünk megóvásának fontosságára. Tegyen Facebook oldalunkon egy felajánlást, és nyerjen vele egy 10.000 Ft-os vásárlási utalványt!Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” - hangzik a Föld Napja mozgalom egyik jelmondata. Ennek szellemében született a Zöldpolc ökobolt és webáruház ötlete. Most szeretnénk Önöket is mozgósítani! Motivációképpen pedig felajánlunk egy 10.000 Ft értékű ajándékutalványt.


A játék a Föld Napjától kezdődően egy héten keresztül (április 22. és 29. között) tart. Publikáljon a Facebook üzenőfalunkon (Zöldpolc - környezettudatos vásárlók) egy olyan "felajánlást", ami Ön szerint jobbá teszi a Földet. Felajánlás lehet például az, hogy 1 héten keresztül autó helyett biciklivel közlekedik munkába, vagy lecseréli a hagyományos mosóporát mosódióra. Irreális vállalásokat sajnos nem tudunk elfogadni. Ilyen esetben a kedves játékost kizárjuk, hacsak nem tudja bizonyítani annak teljesítését. A cél, hogy kis vagy nagyobb lépésekkel, de vállalható módon tegyünk a környezetünkért.

Az ajándékutalványt az a személy fogja megnyerni, akinek a felajánlását a legtöbben lájkolják.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek