Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Green Expo - ott leszünk

greenexpo_v2.jpg2011. március 18-19-20-án 5. alkalommal rendezik meg a Greenexpo zöld életmód kiállítást a Papp László Budapest Sportarénában. A Zöldpolc, mint Magyarország legnagyobb öko boltja és webáruháza kiállítóként részt vesz a rendezvényen. Várunk minden kedves látogatót a standunknál.


Magyarország egyetlen lakosságnak szóló zöld kiállítása és vására a mindennapokban megvalósítható környezetvédelem, energiatakarékosság és újrahasznosítás témakörében fellelhető termékeket, megoldásokat mutatja be.

Ökologikus építészet, energiatakarékos háztartási termékek, passzívház rendszerek, zöld márkák és vállalatok, valamint környezettudatos életmódprogramok egyaránt megjelennek a rendezvényen, melyet az elmúlt években megszokott módon 2011-ben is a Gardenexpo kerti életmód kiállítás, valamint az Orchidea Show társrendezvények kísérnek.

Tekintse meg a kiállítás első napján készült fotókat is:
http://www.facebook.com/album.php?aid=63499&id=142946639065350&fbid=206850796008267

www.greenexpo.hu
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek