Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Bio Berta

Bio BertaÁlmodozni öröm, álomhoz hűségesnek lenni klasszikus, álmot megvalósítani kivételes, s gyönyörű történet! A Bio Berta álma a „Terülj, terülj bio asztalkák!” megvalósulása, kiteljesülése a magyar vásárlók segítségével.

Ajánlják a bio ételeket-, reformtáplálkozást kedvelőknek, vegetáriánusoknak, diétázóknak és azoknak, akik az egészséges táplálkozás mellett a finom ízekhez is ragaszkodnak. A Bio Berta tulajdonosa személyesen garantálja termékei minőségét, amelyeket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., Bio Suisse és NOP folyamatosan ellenőriz.

A Bio Bertánál abban hisznek, hogy a felpörgetett életvitelünk, a gyorséttermek és a fél – készételek béklyója ellenére marad annyi szabad lelkület, mellyel önmagunk, családunk és településünk kedvelt ízeit, hagyományait ápolhatjuk, átmenthetjük.
Rendezés:
Termék szűrő
Bruttó ár
Márka
Származás
Ökocímke
Miért érdemes tőlünk... kicsi
Top termékek