Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Biola

BiolaA Biola a tradicionális gyógynövényismeret, valamint a bőrgyógyászat legújabb kutatási eredményeire alapozva készíti bio- és natúrkozmetikai termékeit. Biokozmetikumainak alapanyagait, illetve a gyártási technológiát az erre szakosodott Biokontroll Hungária Nonprofit Kft ellenőrzi. Tudomásunk szerint az egyetlen bio minősítésű kozmetikumokat gyártó MAGYAR vállalat!

A Biola fenállása óta, mintegy 62-féle kozmetikumot fejlesztett ki, melyek többsége jelenleg is forgalomban van. A termékek között megtalálhatók tusfürdők, aromaterápiás habfürdők, gyógynövényes hajsamponok, masszázsolajok, testápoló emulziók, magas minőségű arckrémek, hajápoló készítmények, valamint férfi testápolási cikkek egyaránt. A cég a Naturissimo márkanév alatt további natúrkozmetikai arc- és testápolási termékek gyártásával is foglalkozik.

A Biola termékek gyártásakor tartózkodnak minden olyan tiltott eljárástól, mint például a gammabesugárzás, vagy a genetikailag módosított organizmusokból származó alapanyagok. A natúr- és biokozmetikumokban tiltott, állatokból származó zsiradékok és fehérjék helyett szigorúan növényi eredetű hatóanyagokat alkalmaznak, mint például a shea vaj.
Rendezés: