Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Brita

brita_kancso.jpgHeinz Hankammer 1966-ban feltalálta a vízszűrő kancsót, és a terméket elnevezte a lánya után.  A cég központja a németországi Taunusstein-ben található. Az elmúlt több, mint 40 évben a BRITA®  a világ több, mint 100 országában a háztartási vízszűrés kategóriájának világszerte vezető márkája, etalonja lett.    

A kancsókon és a szűrőbetéteken kívül vízvezetékre köthető háztartási, és professzionális vízszűrőket, szűrt vizet előállító készülékeket is gyártó vízszűrő-specialista BRITA® 800 alkalmazottal 5 kontinensen van jelen. Minden nap több mint 250 millióan fogyasztanak BRITA szűrt vizet több mint 100 országban, ez minden másodpercben 350 liter tiszta víz.

A BRITA® élenjáró fejlesztései és termékei a világ sok országában a legmagasabb szintű pl. a TÜV élelmiszer-minőségi szabványainak felelnek meg. Bár sok szabadalom védi a termékeket, mégis több cég próbálja utánozni, de a BRITA® technológiát, minőségét nem érik el.

A használt BRITA® szűrőbetéteket a kereskedőkön keresztül visszagyűjtik, és újrahasznosítják.
Rendezés:
Termék szűrő
Bruttó ár
Márka
Származás
Miért érdemes tőlünk... kicsi