Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Dr. Hauschka


Dr. HauschkaA Dr. Rudolf Hauschka cégalapító nevét viselő kozmetikumok, már 1967 óta megtalálhatóak a piacon. A készítmények célja, hogy a különböző bőrtípusok (száraz, zsíros, érzékeny, túl korán öregedő bőr) működését normalizálják, és ezt az egészséges állapotot fenntartsák.

A termékek készítésében résztvevő orvosok, gyógyszerészek és a híres kozmetológus Elisabeth Sigmund is azt a nézetet vallják, hogy a bőr olyan mint egy, az ember organizmusában nélkülözhetetlen szerepet játszó közvetítő szerv. Bőrünk nap mint nap egyre több kedvezőtlen környezeti hatásnak és igénybevételnek van kitéve. Gondoljunk csak a fokozódó levegő- és vízszennyezettségre, az egyre ártalmasabbá váló közvetlen napfényre. Ezeken kívül szintén károsak bőrünkre és egyben egészségünkre is a munkahelyi stressz, az ezzel járó idegi terhelés, túlhajszoltság, valamint az állandó nyugtalanság.

A Dr. Hauschka termékek egyrészt terápiás hatásuk, másrészt biológiai minőségük miatt is kiemelkedőek a kategóriában. Céljuk nem az, hogy függőséget okozzanak, hanem hogy a bőr működése helyre álljon és még sokáig természetes és egészséges maradjon. A Dr. Hauschka kozmetikumok természetes, illetve természetközeli eredetűek, vagyis előállításuk kíméletes módon történik, BDIH minősítettek.
Rendezés: