Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Frosch

FroschA Frosch márkát a Werner & Mertz vállalat 1986-ban vezette be Németországban. A környezetbarát termékeket hamar megkedvelték a német fogyasztók, s a Frosch Európa egyik legkedveltebb zöld tisztítószer családjává vált.

A vállalat elkötelezett a fenntartható gyártási folyamat iránt. Környezetbarát tevékenységük átláthatóságának biztosítására a Frosch csatlakozott az EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) II rendszerhez. Az EMAS az Európai Unió által kibocsátott rendelet rövidítése, mely lehetőséget teremt arra, hogy a vállalatok hitelesítsék és nyilvánosságra hozzák környezetvédelmi nyilatkozatukat. Ezen túl a Frosch a vállalat környezeti teljesítményének folyamatos javítását tűzte ki célul.

A Frosch termékek több szempontból is környezetbarátnak tekinthetők: A tisztítószerek természetes alapanyagú tisztító formulát, növényi eredetű tenzideket tartalmaznak, foszfát-, formaldehid- és oldószermentesek. A németországi gyárban működő víztisztító telepnek köszönhetően csak szűrt, tiszta víz kerül vissza a környezetbe.
Rendezés: