Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Grazie

Grazie papír termékekAz olasz cég egyedülálló technológiája a Tetra Pack dobozokban található növényi cellulózt hasznosítja újra. Ennek felhasználásával pedig kiváló minőségű papír termékeket állítanak elő: wc papírt, zsebkendőt, törlőkendőt.

A Tetra Pak dobozok 3/4-e növényi cellulózból áll. A Grazie termékek előállításánál ez a papír szolgál alapanyagul. Egy speciális környezetbarát techonlógiával, vegyszerek használata nélkül elkülönítik a papírt a dobozok alumínium és műanyag alkotóelemeitől. Az ilyen módon kinyert papír meglepően jó minőségű: puha, ellenálló és jó nedvszívóképességgel rendelkezik. A Grazie a gyártás során nem fehéríti ki a papír alapanyagot. Így megőrzik a cellulóz természetes színét, és kiküszöbölik a vegyszerek használatát.

Rendezés: