Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Greenman

A Magyarországon előállított Greenman tisztítószerek az úgynevezett SCD probiotikus technológián alapulnak. Ez lényegében egy speciálisan összeválogatott mikroba keverék, melyet az 1980-as évek elején Teuro Higa japán professzor kísérletezett ki 20 évig tartó kutatómunka eredményeképpen.

A keverékben olyan mikrobák találhatóak, melyek a természetben is előfordulnak és az egészségre teljesen ártalmatlanok. A mikroorganizmusokat úgy válogatták össze, hogy aerob és anaerob fajok együtt, egymást kölcsönösen segítve képesek legyenek fennmaradni és szaporodni. A Greenman tisztítószerekben található mikroba keverék hatékonyan használható a háztartásokban található káros baktériumok eltávolítására. Ezzel egy egyedülálló, környezetbarát tisztítást tesz lehetővé, mely a különböző eredetű szagokat is megszünteti.