Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Kaviczky

kaviczky_logo.jpgA Kaviczky egy Magyarországon kifejlesztett speciális, prémium kategóriás kozmetikai termékcsalád. Termékei mentesek minden szintetikus tartósítószertől, színezéktől és illatanyagtól. A kozmetikumok fő alkotóeleme az ország egyik leghíresebb tavából, a Hévízi tóból származó gyógyiszap.

A tó fenekét növényi és ásványi eredetű tőzeg borítja. A Kaviczky cég által használt gyógyiszapban huminsav képződik, mely növényi üledékekből mikrobioloógiai érés során keletkezik. Hosszú szénláncú, nagymolekulájú szerves anyag, melynek számtalan értékes tulajdonsága hasznosítható a szépségápolásban: növeli a sejtmembrán potenciálját, méregteleníti a bőrt, regenerál és halványítja a finom ráncokat. Ezen kívül gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással is rendelkezik.

A Kaviczky kozmetikumok alapját az úgynevezett Pannon Formula PFTM képezi. A PFTM formula különleges, természetes összetevőkből áll: Hévizi iszap, Hévizi víz, természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok.
Rendezés:
Termék szűrő
Bruttó ár
Márka
Származás
Miért érdemes tőlünk... kicsi