Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Khadi

khadi-logo.jpgKhadi termékek az ayurvéda által elismert és ajánlott gyógynövények, virágok és olajok felhasználásával készülnek Indiában.

A Khadi natúrkozmetikumok nem tartalmaznak kémiai adalékanyagokat, kőolajszármazékokat, szilikont, ammóniát és peroxidot, semmiféle tartósítószert, illatanyagot vagy egyéb vegyi összetevőket, melyek károsak lehetnek, vagy a haj minőségét gyengítenék. A Khadi növényi hajfestékek, samponok és hajolajok BDIH minősítéssel rendelkeznek, mely garantálja, hogy  minden termék szabályozott és rendszeresen ellenőrzött veszélyes anyagok tekintetében és az előírások betartásra kerülnek. Ellenőrzött biológiai termesztésből, illetve ellenőrzött vad gyűjtésekből származnak a feldolgozott nyersanyagok, a Khadi termékei nem tartalmaznak  genetikailag módosított összetevőket.

A Khadi Naturprodukte fontosnak tartja a környezetbarát gyártási folyamatokat és a biológiailag lebomló termékek előállítását. Kizárólag gazdaságos és újrahasznosítható csomagolásban kerülnek forgalomba a Khadi natúrkozmetikumok.
Rendezés: