Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Lavera

A Lavera natúr kozmetikumok mögötti céget 1987-ben alapította Thomas Haase. Ma már több mint 40 országban kapható a natúr kozmetikumok egyik úttörő márkája. A Natrue minősítéssel rendelkező Lavera termékek nem tartalmaznak kőolaj- vagy szilikon származékokat (parabéneket), mesterséget színezéket, mesterséges tartósítószert, alumínium sókat. Mentes továbbá a génmódosított növényi alapanyagoktól, és kész termékeket vagy az abban használt alapanyagokat egyáltalán nem tesztelik állatokon.

A környezetvédelem és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségük nem csak a termékeikben mutatkozik meg. A Lavera gyárat például 100%-ban megújuló energiaforrásból működtetik. A Lavera termékek előállításához szükséges alapanyagok 2/3-át európai országokból szerzik be. Még a honlapjukat kiszolgáló hosting cég is megújuló energiával működteti a szervereket.

Rendezés: