Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Logona

logona kozmetikumokA Logona márka hosszú utat tett meg alapításának éve óta (1977). A Logona név alatt ma már több, mint 200 különféle natúr kozmentikai terméket gyártanak Németországban. A termékfejlesztés során érvényesített szigorú - természetes összetevőkre vonatkozó - minőségi sztenderd garantálja, hogy a Logona termékekbe a lehető legjobb minőségű természetes, növényi alapanyagok kerülnek.

A termékek gyártása során egyáltalán nem használnak szintetikus tartósítószereket. Mivel a legkisebb mértékű szennyeződés is tönkreteheti az adott gyártási sort, ezért a Logona termékeket különös figyelemmel kezelik és keverik össze.

A németországi natúr kozmetikai piac a világ egyik legjobban ellenőrzött szegmense. A natúr kozmetikum termékeket a BDIH szervezet folyamatosan kontrollálja. Csak azon gyártók (köztük a Logona) használhatják a természetes kifejezést, melyeknél független laboratóriumok igazolják a lefektetett irányelveknek való megfelelést.
Rendezés: