Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Logona Mann

A férfiak bőre is igényel ápolást. Mivel az erősebbik nem bőre némileg eltér a nőkétől (vastagabb és tömörebb), ezért a Logona német natúr kozmetikum márka egy külön termékcsaládot alkotott kimondottan a férfiak bőrápolására: a Logona Mann-t.

A Logona Mann kozmetikumok a bőr intenzív hidratálása mellett bőrvédő komponenseket tartalmaznak, mint például a ginkgot és az organikus koffeint. Fűszeres, maszkulin illatával sok férfi kedvence.

A Logona többi kozmetikumához hasonlóan a Logona Mann termékei is BDIH és NaTrue minősítéssel rendelkeznek. Nem tartalmaznak szintetikus színezéket, illatokat, tartósítószert, valamint kőolajszármazékoktól is mentesek. Organikus termesztésből származó növényi olajokat és kivonatokat tartalmaz. A Logona Mann kozmetikumokat nem tesztelték állatokon.