Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Méhes mézes

Méhes Mézes
A Méhes Mézes egy családi vállalkozás, amely azzal a céllal jött létre, hogy visszahozza a gasztronómiába a már elveszni látszó minőségi magyar szörpöket, illatos lekvárokat, illetve mézeket. A Méhes Mézes termékek összetevői mint természetes, minőségi alapanyagok. Kiválasztásuknál előtérbe kerülnek olyan értékek, mint a hagyományőrzés és az egyedülálló választék.

A termékek készítésénél a gyártó még a nagyszülőktől örökölt recepteket veszi alapul. A Méhes Mézes mondhatni páratlan kínálata folyamatosan bővül. Valamennyi szörp mézzel ízesített, számuk mostanra már meghaladja a 30-at. A Méhes Mézes szörpök, lekvárok magas gyümölcstartalmúak, esetenként pedig gyógynövényeket is tartamaznak. A diabetikus választéknak köszönhetően pedig a cukrot nem fogyaszthatók is kedvükre válogathatnak a mézek, illetve a szörpök között. 

A hagyományőrzés nem csak a termékek előállításában, de a csomagolásban is tükröződik. A Méhes Mézes készítmények üvegeit egyedi tervezésű, kézi rajzolású címkék díszítik, tetejük zsákvászonnal van lekötve, melynek hangulata hangsúlyozza a termékek különlegességét.
Rendezés:
Termék szűrő
Bruttó ár
Márka
Származás
Miért érdemes tőlünk... kicsi
Top termékek