Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Plantoys

Plantoys logo

A Plantoys sikertörténete több mint 30 éves múltra tekint vissza, amikor 7 frissen végzett egyetemista el határozta, hogy létrehoz egy céget azzal a céllal, hogy valamilyen pozitív dolgot hozzanak a világba. Ezért jött létre a Plantoys, ami azóta már meghódította a világot innovatív játékaival, inspirálva ezzel gyermekeket és családokat a fenntarthatóság és a környezetvédelem fontosságának szem előtt tartására.

Ezek a játékok a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, és a gyermekek legvadabb képzeletét is felülmúlják: egyszerre szórakoztatóak és fejlesztőek a kicsik számára. Egyediek, innovatívak, mókásak és biztonságosak.

A Plantoys az első olyan cég a világon, ami újrahasznosított kaucsuk fából gyártja termékeit. A legelső gyárukat Bangkok mellett építették fel, a játékokat pedig egy helyi bevásárló központban kezdték el árusítani. A fákat a saját fakitermelésük mellett a helyi farmerek bevonásával szerezték be: ez a tendencia a mai napig is fennáll. A kis gyárból az évek során óriási üzem lett, jelenleg 45,000 négyzetméternyi területen zajlik a gyártás, körülbelül évnyi 7 millió játékot kitermelve a világ 67 országába.

A magas minőség és a biztonság szem előtt tartása mellett a Plantoys elhivatott abban, hogy környezetileg is fenntartható körülmények között dobja piacra a termékeit. Minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a lehető legkevesebb környezeti behatást kelljen bevetniük a gyártás és a disztribúció során. Ennek elérése érdekében mindig megbizonyosodnak arról, hogy a legkiválóbb anyagokkal dolgozzanak, és minimálisra csökkentsék az anyagvesztést.

Rendezés:
Termék szűrő
Bruttó ár
Márka
Származás
Miért érdemes tőlünk... kicsi
Top termékek