Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Weleda

weleda.jpgA Weleda története 1920-hoz vezethető vissza. A Weleda alapgondolata Dr. Rudolf Steiner filozófus tanaiból eredeztethető, aki arra buzdította az egyént, hogy új szemszögből merje megközelíteni a testet, az elmét és a szellemet.

A Weleda márka név garantálja a természetes és magas szintű, az egész embert szolgáló testápolást. A cég vezérelvének (Az ember és a természet kapcsolatáért) megfelelően a környezetet ápoló, védő magatartást tanúsít tevékenysége során. A kiváló értékű nyersanyagok a Weleda saját biodinamikus elvek szerint működő kertjéből, ültetvényeiből, valamint ökológiailag védett területről származnak.

A Weleda natúrkozmetikai termékek a BDIH és a NaTrue független szervezetek által szigorú feltételek mellett biztosított védjegyekkel rendelkeznek. Ezekkel is garantálva termékei valódi natúrkozmetikai minősítését. A "Biofach" világkiállításon többször nyert a Weleda az "év terméke" díjakat, az "Ökotest" vizsgálatokon is sorra kapta termékeivel a legjobb minősítéseket.
Rendezés: