Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Használt Brita szűrőkért újat adunk

brita_szuro_csereprogram_kicsi02.jpgElindult Mo. első Brita szűrő csereprogramja a Zöldpolcnál. Gondoljon a környezetre és a pénztárcájára! Gyűjtsön össze 10 db használt Brita szűrőbetétet, hozza el boltunkba, és cserében ingyen adunk 1 db új szűrőt.

EGYEDÜLÁLLÓ BRITA SZŰRŐBETÉT CSEREPROGRAM

FONTOS! A BRITA LECSERÉLI MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJÁT 2017. DECEMBER 31-VEL! VISZONT MÉG NEM KÖZÖLTÉK, HOGY MELYIK CÉG VESZI ÁT A JELENLEGI FORGALMAZÓ FELADATAIT.

EZÉRT A JELENLEGI PARTNERÜKKEL KÖZÖSEN BIZTOSÍTOTT EGYEDÜLÁLLÓ BRITA CSEREPROGRAMUNK MŰKÖDÉSE 2017. NOVEMBER VÉGÉIG ÉRVÉNYES!

Tudta, hogy Magyarországon jelenleg egy olyan hely van, ahová visszajuttathatja a BRITA vízszűrő betétet újrahasznosítás céljából? Kitalálja, hogy hol? Hát persze, hogy Magyarország legnagyobb ökoáruházában, a Zöldpolcnál! A hozzánk visszajuttatott BRITA Maxra betétek visszakerülnek a németországi központba, ahol újrahasznosítják őket!

Miért éri meg ez Önnek? Hozzon budapesti boltunkba 10 db elhasznált BRITA Maxtra szűrőt, és adunk egy újat ajándékba! Igen, jól hallotta! 10 elhasznált BRITA szűrőért adunk egy újat, 0 Ft-ért, GRÁTISZ!

Gondoljon a környezetre, gondoljon a pénztárcájára! Hasznosítsa újra az elhasznált BRITA szűrőket!

brita_szuro_csereprogram.jpg

Feltételek:
 

 • Csereprogramunk kizárólag személyesen, a boltunkban leadott BRITA Maxtra szűrőbetétekre vonatkozik.
 • Az új betét(ek) postázását nem vállaljuk!
 • Minden 10 darab használt BRITA Maxtra típusú betétért 1 új betétet adunk ajándékba.
 • Beváltásra példák
  • 0-9 db használt betét beváltása esetén 0 db új betét
  • 10-19 db használt betét beváltása esetén 1 db új betét
  • 20-29 db használt betét beváltása esetén 2 db új betét
  • és így tovább...
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek